HIFU SONOQUEEN – СЪВРЕМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ

Времето неумолимо следва своя ход и оставя своите неестетични следи върху кожата на лицето ни – фини линии и бръчки, отпускане на кожата, промяна в лицевия овал. За ефикасно противопоставяне на възрастовите промени е предназначена иновативната технология, която предизвика революция в естетичната медицина – HIFU неоперативен SMAS лифтинг.

Възстановяване и рехабилитация с EndoSphere Therapy

По време на поредния мастерклас на сп. Beauty Woman всички участници имаха възможността да се запознаят с подбрани продукти от асортимента на фирмите, предлагащи в България последните козметологични иновации и терапии. Като част от изложението бе представен апаратът EndoSphere Therapy.

Диагностика и проследяване състоянието на кожата с VisioFace

В началото на ноември над 130 козметици от цяла България се запознаха с най-новите предложения на фирмите вносители на козметика и модерна апаратура по време на поредния мастерклас, организиран от сп. Beauty Woman. Представители на CK Electronic демонстрираха апаратурата за диагностика на кожата на лицето VisioFace. Уредът помага на козметиците да вземат решение какво да препоръчат на клиента и проследява въздействието на приложените продукти и терапии, чрез отчитане с голяма точност на постигнатите резултати.

Иновативен козметологичен апарат OxyGeneo от Pollogen

В началото на ноември сп. Beauty Woman организира поредния специализиран мастерклас за козметици от цялата страна. В изложението взеха участие представители на компанията Pollogen, която е част от Luminis. Представени бяхя иновативният апарат OxyGeneо, както и други авангардни уреди на марката, незаменим помощник в работата на бюти терапевта.

Мини козметичен център в системата ProFacial

Вече три години сп. Beauty Woman организира мастeркласове за козметици, които събират стотици участници. С голям успех премина и поредният специализиран мастерклас, който запозна участниците със съвременните методи за третиране на розацея, купероза, разширени капиляри и вени. За пръв път в изложението на фирми вносители на козметика и модерна апаратура, съпътстващо събитието, се включи компанията Estelab. Фирмата представя на българския пазар продукти за естетична дерматология от водещи световни лидери в областта на естетичната медицина. До момента продуктите им са изключително за лекарско приложение, но с новото устройство, което въвеждат на българския пазар, се насочват и към работа с козметични центрове.

Ново поколение система SLD за трайна, безопасна и безболезнена епилация от B system

По време на поредния специализиран мастерклас на сп. Beauty Woman се проведе изложение на фирми вносители на висококачествена професионална и медицинска козметика и апаратура от най-ново поколение. Фирма B System представи козметично оборудване насочено към темата на мастеркласа – „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени”.

Мултифункционална платформа от B SYSTEM M20-H3006

Марката B SYSTEM предлага мултифункционалната платформа M20-H3006, която комбинира 5 технологии в една компактна система за високоефективни процедури за тяло: кавитация, радиочестотен лифтинг (мултиполярна честота с шест полюса), криолиполиза, ултразвук и липолазер. Съчетаването на тези иновативни технологии в едно устройство е преимущество за всеки бюти терапевт.

Светлана Кръстева: „Venus Legacy гарантира изключителни резултати“

Светлана Кръстева е собственик на естетични и лазерни клиники Skin Line във Варна и София. Tя има 16-годишен опит в естетичния сектор като управител на клиниките. Участва в множество обучения и международни конгреси, свързани с мениджмънт и представяне на новости в естетичната медицина и козметологията.

Verju първият и единствен FDA сертифициран зелен лазер вече и в България

Първият и единствен в света зелен лазер, одобрен за неинвазивно скулптуриране на талията, ханша и бедрата. Осъвременената технология на Verju позволява по-бързо третиране и по-гъвкава терапевтична схема.

ENDOSPHERES THERAPY Нова ера в естетичната и рехабилитационната медицина

EndoSpheres Therapy третирането е новата ера в естетичната и рехабилитационна медицина, създадена от италианската фирма Fenix Group. Това най-ново лечение се базира на принципа на специфична компресия на тъканите и микровибрация, осъществявани чрез специален накрайник с форма на цилиндър, съдържащ 55 силиконови хипоалергенни микросфери, които се въртят със скорост от 40 до 355 Hz.