невероятни резултати при жени, и при мъже

Най-безопасният, актуален и ефикасен апарат за премахване на целулита, редуциране на мастните депа и оформяне на тялото е вече и в студио за красота „Арлет“. Разговаряме с г-жа Красимира Янева за избора й на този авангарден апарат, както и за проблемите, които успешно се решават с помощта му.

В ЕЛИ ЕСТЕТИКА сме максималисти и избираме само истински работещите технологии

Ели Хинчева–Иванова, магистър по маркетинг, консултант съвместно със съпруга си по национални и международни проекти в сферата на SPA & Beauty мениджмънт от 2000 г. През 2009 г. създават собствена верига елитни SPA & Beauty центрове по Южното Черноморие и Банско, а през 2014 г. допълват портфолиото на ЕЛИ ЕСТЕТИКА с високотехнологични естетични процедури със световен рейтинг в бюти индустрията. В началото на 2015 г. отварят най-новия от центровете в сърцето на Бургас. ЕЛИ ЕСТЕТИКА е един от двата български салона на световния локатор на сертифицираните салони за неинвазивен микрофокусиран ултразвуков SMAS лифтинг с FDA сертификат и диамант за автентичност.

Re Gen РЕВОЛЮЦИОННА LED ТЕХНОЛОГИЯ ОТ АНГЛИЯ

Re Gen е съвременна патентована технология, която използва безопасна LED светлина, за да въздейства на ниво клетка. Светлината има биостимулиращо действие върху функциите на кожата, подмладява и регенерира лицето, възстановява естественото производство на колаген, има антибактериален и противовъзпалителен ефект, стяга порите и успокоява зачервяванията. Също така Re Gen действа благотворно върху възпаленията от екзема, подобрява състоянието при розацея, намалява производството на меланин и възстановява тонуса на лицето. Едно от предимствата на Re Gen технологията е липсата на загряване на кожата и отсъствие на изгаряния по лицето. LED светлината стимулира клетъчната енергия чрез фотохимична реакция, а не чрез фототермична. Това я прави напълно безболезнена и безопасна за всички типове кожа, няма странични ефекти, не причинява болка, няма възстановителен период и се прилага през цялата година. В София единственият център, който работи с апарата е Синара студио.

КРАСИВА, СИЯЙНА И ПО-МЛАДА КОЖА С МОДЕРНИЯ АПАРАТ ЗА МИКРОДЕРМАБРАЗИО ЕCOPEEL

Диамантеното микродермабразио е съвременна алтернатива на традиционните химичен или лазерен пилинг. Процедурата ексфолира повърхностния епидермален слой, ефикасно отстранява кожните несъвършенства, стимулира клетъчното обновяване и гарантира красива, сияйна и видимо по-млада кожа на лицето. Модерният апарат Ecopeel е снабден с диамантена глава, която осигурява отлични резултати без болка и при отсъствието на възстановителен период. Микрокристалите на диамантената глава се загряват до 40°С и допълнително спомагат за стимулиране синтеза на колаген и еластин. Ecopeel разполага и с мощна помпа с двойно действие за вакуум и налягане.

GENEO+ - АВАНГАРДНА АПАРАТУРА ЗА САЛОНА ЗА КРАСОТА

Днешното забързано ежедневие налага нови изисквания към салоните за красота, които трябва да разполагат не само с висок клас козметика, но и с иновативна и висококачествена апаратура, за да предложат максимално ефективни, бързи и безопасни процедури на своите клиенти. Авангардната платформа geneO+ на Pollogen, част от компанията Lumenis – световен лидер в производството на апаратура за медицински и естетични цели, дава невероятни възможности за ефикасни комбинирани терапии за лице с иновативните технологии OxyGeneo, TriPollar и Ultrasound.

HIFU – НАЙ-НОВОТО ОРЪЖИЕ ЗА НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ

Всяка изминала година прибавя още фини линии и бръчици върху лицето ни, все по-голяма загуба на еластичност и отпускане на кожата, За ефикасно противопоставяне на възрастовите промени е предназначен апаратът SONOQUEEN, базиран на иновативната технология, която предизвика революция в естетичната медицина – HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). За разлика от останалите апарати на нашия пазар, SONOQUEEN разполага с единствения по рода си околоочен накрайник.

HIFU SONOQUEEN – СЪВРЕМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ

Времето неумолимо следва своя ход и оставя своите неестетични следи върху кожата на лицето ни – фини линии и бръчки, отпускане на кожата, промяна в лицевия овал. За ефикасно противопоставяне на възрастовите промени е предназначена иновативната технология, която предизвика революция в естетичната медицина – HIFU неоперативен SMAS лифтинг.

Възстановяване и рехабилитация с EndoSphere Therapy

По време на поредния мастерклас на сп. Beauty Woman всички участници имаха възможността да се запознаят с подбрани продукти от асортимента на фирмите, предлагащи в България последните козметологични иновации и терапии. Като част от изложението бе представен апаратът EndoSphere Therapy.

Диагностика и проследяване състоянието на кожата с VisioFace

В началото на ноември над 130 козметици от цяла България се запознаха с най-новите предложения на фирмите вносители на козметика и модерна апаратура по време на поредния мастерклас, организиран от сп. Beauty Woman. Представители на CK Electronic демонстрираха апаратурата за диагностика на кожата на лицето VisioFace. Уредът помага на козметиците да вземат решение какво да препоръчат на клиента и проследява въздействието на приложените продукти и терапии, чрез отчитане с голяма точност на постигнатите резултати.

Иновативен козметологичен апарат OxyGeneo от Pollogen

В началото на ноември сп. Beauty Woman организира поредния специализиран мастерклас за козметици от цялата страна. В изложението взеха участие представители на компанията Pollogen, която е част от Luminis. Представени бяхя иновативният апарат OxyGeneо, както и други авангардни уреди на марката, незаменим помощник в работата на бюти терапевта.

Мини козметичен център в системата ProFacial

Вече три години сп. Beauty Woman организира мастeркласове за козметици, които събират стотици участници. С голям успех премина и поредният специализиран мастерклас, който запозна участниците със съвременните методи за третиране на розацея, купероза, разширени капиляри и вени. За пръв път в изложението на фирми вносители на козметика и модерна апаратура, съпътстващо събитието, се включи компанията Estelab. Фирмата представя на българския пазар продукти за естетична дерматология от водещи световни лидери в областта на естетичната медицина. До момента продуктите им са изключително за лекарско приложение, но с новото устройство, което въвеждат на българския пазар, се насочват и към работа с козметични центрове.

Ново поколение система SLD за трайна, безопасна и безболезнена епилация от B system

По време на поредния специализиран мастерклас на сп. Beauty Woman се проведе изложение на фирми вносители на висококачествена професионална и медицинска козметика и апаратура от най-ново поколение. Фирма B System представи козметично оборудване насочено към темата на мастеркласа – „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени”.