Специализирано обучение за работа с CryoPen

На 16 юли 2017 г. в столичиня хотел „Централ София“, се състоя специализирано обучение на козметици за работа с иновативния уред CryoPen – перфектният асистент в тяхната практика за премахване на доброкачествени лезии и други несъвършенства по кожата.

3 НЕИНВАЗИВНИ ТЕРАПИИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, ДОКАЗАНИ ВЪВ ВРЕМЕТО

Почти няма човек, който да не иска да бъде в перфектна форма и да изглежда добре, особено, когато дойде летният сезон - времето, в което обличаме банските. Тогава се разкриват всички тайни на нашето тяло. Ясно си проличава кой се храни здравословно или спортува.

ЕФЕКТЪТ УАУ на EndoSpheres Therapy

Естетичен център МАРИЛИ, в град Шумен, постави едно ново начало на висшата естетика в района. Центърът предлага широка гама както стандартни, така и иновативни терапии за здравето, красотата и самочувствието на своите клиенти, които се извършват от професионалист дерматолог д-р Мариела Обретенова с дългогодишна практика в клиничната и естетична дерматология, и екип. Eстетичен център МАРИЛИ отскоро притежава и най-новата апаратура, която предизвика революция в неинвазивните терапии за ремоделиране на лице и тяло - EndoSpheres Therapy. За първи път в България естетичен център МАРИЛИ прилага EndoSpheres Therapy и за неинвазивно стягане и повдигане на бюста.

Революционна радиочестотна липосукция и фейслифтинг за първи път в България

В края на юни в известните столични клиники по естетична дерматология Aesthe Clinic Beauty и Естедерм се състоя специализирано практическо обучение за работа с иновативния апарат за радиочестотна липосукция и фейслифтинг Face Tite. Обучението бе водено от известния италиански естетичен хирург д-р Пиер Паоло Ровати, който постига изключителни резултати с помощта на Face Tite при своите пациенти за подмладяване на лицето и шията.

Топ александритен лазер за епилация от най-висок клас е вече на пазара

Италианският концерн за медицински лазери QuantaSystem пусна свръхмощен александритен лазер – Thunder. При създаването на апарата производителят се фокусира в разработването на ненадминат по мощност, бързина и ефективност лазер за епилация на трудно податливите светли и тънки косми. Thunder превъзхожда по мощностен капацитет двата основни американски конкурента с 25%. И за да няма съмнение кой е фаворитът сред александритните лазери, QuantaSystem дава възможност лазерът да бъде поръчван и с удвоена мощност, което гарантира първото й място за дълги, дълги години напред.

Alma Beauty комплексни високотехнологични решения за естетичната практика

Днес в световен мащаб все повече се налагат медиспа центровете, където благодарение на синергичната работа на ДЕРМАТОЛОЗИ, ПЛАСТИЧНИ ХИРУРЗИ И МЕДИЦИНСКИ КОЗМЕТИЦИ, пациентът може да получи цялостна услуга. Най-важният фактор за добра и успешна естетична практика е качеството на Предлаганата услуга, което зависи от наличието на качествени апаратура и продукти, добре обучен персонал, който непрекъснато обогатява познанията си, както и отговорно отношение към клиента.

Международна бюти бизнес конференция 2017

Уважаеми Партньори, Ние, Venus Concept Central & Eastern Europe, имаме за цел не просто да Ви предлагаме най-качествената естетична апаратура в индустрията. Онова, което ни отличава, е стремежът ни да Ви правим по-успешни, по-ефективни и по-печеливши, защото така и ние, и продуктите ни, ставаме по-добри. Именно поради тази причина, имаме честта да Ви поканим на най-голямата Международна Бюти Бизнес Конференция за 2017 г.:

Дерматологичен workshop „Бъдещето на технологиите в естетиката“

На 9 юни 2017 г. в хотел Хилтън, София се проведе високоспециализиран дерматологичен workshop с лектор д-р Фирас Ал-Ниами. Събитието се организира от БулМед Консулт – ексклузивен представител на SyneronCandela за България и събра на едно място водещи дерматолози и специалисти, интересуващи се от най-иновативните технологии в дерматологията.