Мултифункционална платформа от B SYSTEM M20-H3006

Марката B SYSTEM предлага мултифункционалната платформа M20-H3006, която комбинира 5 технологии в една компактна система за високоефективни процедури за тяло: кавитация, радиочестотен лифтинг (мултиполярна честота с шест полюса), криолиполиза, ултразвук и липолазер. Съчетаването на тези иновативни технологии в едно устройство е преимущество за всеки бюти терапевт.

Светлана Кръстева: „Venus Legacy гарантира изключителни резултати“

Светлана Кръстева е собственик на естетични и лазерни клиники Skin Line във Варна и София. Tя има 16-годишен опит в естетичния сектор като управител на клиниките. Участва в множество обучения и международни конгреси, свързани с мениджмънт и представяне на новости в естетичната медицина и козметологията.

Verju първият и единствен FDA сертифициран зелен лазер вече и в България

Първият и единствен в света зелен лазер, одобрен за неинвазивно скулптуриране на талията, ханша и бедрата. Осъвременената технология на Verju позволява по-бързо третиране и по-гъвкава терапевтична схема.

ENDOSPHERES THERAPY Нова ера в естетичната и рехабилитационната медицина

EndoSpheres Therapy третирането е новата ера в естетичната и рехабилитационна медицина, създадена от италианската фирма Fenix Group. Това най-ново лечение се базира на принципа на специфична компресия на тъканите и микровибрация, осъществявани чрез специален накрайник с форма на цилиндър, съдържащ 55 силиконови хипоалергенни микросфери, които се въртят със скорост от 40 до 355 Hz.

Специализирано обучение за работа с CryoPen

На 16 юли 2017 г. в столичиня хотел „Централ София“, се състоя специализирано обучение на козметици за работа с иновативния уред CryoPen – перфектният асистент в тяхната практика за премахване на доброкачествени лезии и други несъвършенства по кожата.

3 НЕИНВАЗИВНИ ТЕРАПИИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, ДОКАЗАНИ ВЪВ ВРЕМЕТО

Почти няма човек, който да не иска да бъде в перфектна форма и да изглежда добре, особено, когато дойде летният сезон - времето, в което обличаме банските. Тогава се разкриват всички тайни на нашето тяло. Ясно си проличава кой се храни здравословно или спортува.

ЕФЕКТЪТ УАУ на EndoSpheres Therapy

Естетичен център МАРИЛИ, в град Шумен, постави едно ново начало на висшата естетика в района. Центърът предлага широка гама както стандартни, така и иновативни терапии за здравето, красотата и самочувствието на своите клиенти, които се извършват от професионалист дерматолог д-р Мариела Обретенова с дългогодишна практика в клиничната и естетична дерматология, и екип. Eстетичен център МАРИЛИ отскоро притежава и най-новата апаратура, която предизвика революция в неинвазивните терапии за ремоделиране на лице и тяло - EndoSpheres Therapy. За първи път в България естетичен център МАРИЛИ прилага EndoSpheres Therapy и за неинвазивно стягане и повдигане на бюста.

Революционна радиочестотна липосукция и фейслифтинг за първи път в България

В края на юни в известните столични клиники по естетична дерматология Aesthe Clinic Beauty и Естедерм се състоя специализирано практическо обучение за работа с иновативния апарат за радиочестотна липосукция и фейслифтинг Face Tite. Обучението бе водено от известния италиански естетичен хирург д-р Пиер Паоло Ровати, който постига изключителни резултати с помощта на Face Tite при своите пациенти за подмладяване на лицето и шията.