Радиочестотен микронидлинг

Иновативните технологии в апаратната козметология все повече изненадват със своята ефективност. Едни от последните апарати, които се появиха на световния козметичен пазар съчетават биполярна радиочестотна технология с микронидлинг и осигуряват много добри резултати в борбата с белезите на времето.

B SYSTEM Съвкупност от модерни решения в една компактна система

Общите интереси, взаимните цели и споделената отговорност водят до успех в развитието на всеки един бизнес – това е мотото на фирма IPL-Center , вносител на модерната апаратура B SYSTEM за козметични салони. Апаратите и оборудването, които предлага B SYSTEM в ценови аспект са без аналог за българския пазар, а качеството е на много високо равнище. Разговаряме с г-н Николай Стоев, собственик на B SYSTEM за предизвикателствата в този бизнес, за необходимостта от мултифункционалност на съвременната козметична апаратура, както и за начините, по които се гарантира високото качество на предлаганите апарати.

Карбокси терапия за лице с технология Coolifting

Coolifting е модерна неинвазивна технология за красота, която ефективно и само в рамките 5 минути подмладява и променя визията на дамите и господата. Само за 5 минути се заличават 10 години от реалната възраст с помощта на CooLifting – революционно оръжие за подмладяване, заредено с въглероден диоксид.

Основни пречки и предизвикателства в третирането на целулит

Целулитът или т.нар. портокалова кожа не е женски каприз, а естетична патология, която се заражда в тъканите, най-вече в свързващите влакна, в резултат от въздействието на различни фактори - стрес, хормони, неправилно хранене, замърсена околна среда, недостатъчна двигателна активност и др.

Приложение на радиочестотата в козметологията

В съвременната козметология съществуват много възможности за корекция на естетичните недостатъци на кожата. Апаратната козметология заема голяма част от терапевтичните методи на работа. Една от най-разпространените съвременни процедури е с използването на радиочестотни апарати. От научна гледна точка радиочестотата (Radio Frequency) представлява метод на въздействие върху тъканите с електрически ток в радиочестотния диапазон.

Инж. Георги Панчев: „Добре обученият специалист може да гарантира безопасна и ефективна лазерна епилация“

Инж. Георги Панчев е един от най-големите специалисти по лазерни технологии в България. Работи в бюти индустрията вече повече от 10 години. Завършил е Техническия университет в София със специалност Лазерни технологии, като дипломната му работа е посветена конкретно на лазерите в естетиката. От 2011 година е управител на един от най-големите дистрибутори на висок клас лазери за България, Румъния, Унгария и Словакия – BulMed Consult.

Биоредуциране на целулита

Най-често срещаните естетични проблеми, свързани с контурите на тялото, за които пациентите търсят решение, са целулитът, мастните натрупвания и отпуснатата кожа.

Център по естетика Търговище залага на иновативните технологии

Модерни технологии, висококачествена козметика и висок професионализъм са в основата на успеха на Център по естетика Търговище, който непрекъснато изненадва приятно многобройните си клиенти с нови и ефективни решения за младост и красота. Разговаряме с Бонка Данева, козметик с медицинско образование и собственик на Център по естетика Търговище и Дени Господинова, бъдещ доктор дерматолог и управител на центъра.