Топ александритен лазер за епилация от най-висок клас е вече на пазара

Италианският концерн за медицински лазери QuantaSystem пусна свръхмощен александритен лазер – Thunder. При създаването на апарата производителят се фокусира в разработването на ненадминат по мощност, бързина и ефективност лазер за епилация на трудно податливите светли и тънки косми. Thunder превъзхожда по мощностен капацитет двата основни американски конкурента с 25%. И за да няма съмнение кой е фаворитът сред александритните лазери, QuantaSystem дава възможност лазерът да бъде поръчван и с удвоена мощност, което гарантира първото й място за дълги, дълги години напред.

Alma Beauty комплексни високотехнологични решения за естетичната практика

Днес в световен мащаб все повече се налагат медиспа центровете, където благодарение на синергичната работа на ДЕРМАТОЛОЗИ, ПЛАСТИЧНИ ХИРУРЗИ И МЕДИЦИНСКИ КОЗМЕТИЦИ, пациентът може да получи цялостна услуга. Най-важният фактор за добра и успешна естетична практика е качеството на Предлаганата услуга, което зависи от наличието на качествени апаратура и продукти, добре обучен персонал, който непрекъснато обогатява познанията си, както и отговорно отношение към клиента.

Международна бюти бизнес конференция 2017

Уважаеми Партньори, Ние, Venus Concept Central & Eastern Europe, имаме за цел не просто да Ви предлагаме най-качествената естетична апаратура в индустрията. Онова, което ни отличава, е стремежът ни да Ви правим по-успешни, по-ефективни и по-печеливши, защото така и ние, и продуктите ни, ставаме по-добри. Именно поради тази причина, имаме честта да Ви поканим на най-голямата Международна Бюти Бизнес Конференция за 2017 г.:

Дерматологичен workshop „Бъдещето на технологиите в естетиката“

На 9 юни 2017 г. в хотел Хилтън, София се проведе високоспециализиран дерматологичен workshop с лектор д-р Фирас Ал-Ниами. Събитието се организира от БулМед Консулт – ексклузивен представител на SyneronCandela за България и събра на едно място водещи дерматолози и специалисти, интересуващи се от най-иновативните технологии в дерматологията.

Радиочестотен микронидлинг

Иновативните технологии в апаратната козметология все повече изненадват със своята ефективност. Едни от последните апарати, които се появиха на световния козметичен пазар съчетават биполярна радиочестотна технология с микронидлинг и осигуряват много добри резултати в борбата с белезите на времето.

B SYSTEM Съвкупност от модерни решения в една компактна система

Общите интереси, взаимните цели и споделената отговорност водят до успех в развитието на всеки един бизнес – това е мотото на фирма IPL-Center , вносител на модерната апаратура B SYSTEM за козметични салони. Апаратите и оборудването, които предлага B SYSTEM в ценови аспект са без аналог за българския пазар, а качеството е на много високо равнище. Разговаряме с г-н Николай Стоев, собственик на B SYSTEM за предизвикателствата в този бизнес, за необходимостта от мултифункционалност на съвременната козметична апаратура, както и за начините, по които се гарантира високото качество на предлаганите апарати.

Карбокси терапия за лице с технология Coolifting

Coolifting е модерна неинвазивна технология за красота, която ефективно и само в рамките 5 минути подмладява и променя визията на дамите и господата. Само за 5 минути се заличават 10 години от реалната възраст с помощта на CooLifting – революционно оръжие за подмладяване, заредено с въглероден диоксид.

Основни пречки и предизвикателства в третирането на целулит

Целулитът или т.нар. портокалова кожа не е женски каприз, а естетична патология, която се заражда в тъканите, най-вече в свързващите влакна, в резултат от въздействието на различни фактори - стрес, хормони, неправилно хранене, замърсена околна среда, недостатъчна двигателна активност и др.

Приложение на радиочестотата в козметологията

В съвременната козметология съществуват много възможности за корекция на естетичните недостатъци на кожата. Апаратната козметология заема голяма част от терапевтичните методи на работа. Една от най-разпространените съвременни процедури е с използването на радиочестотни апарати. От научна гледна точка радиочестотата (Radio Frequency) представлява метод на въздействие върху тъканите с електрически ток в радиочестотния диапазон.