Jett Plasma Lift - ново поколение апаратура, базирана на плазмена технология

На 23 януари 2017 г. в салон “Ефект”, София, в присъствието на бюти специалисти беше представена чешката серия козметични уреди от най-ново поколение Jett Plasma Lift, използващи плазмена технология. Серията е представена от 3 апарата: Jett Plasma Lift - за козметична терапия, Jett Plasma Lift Profi - за естетична козметология и Jett Plasma Lift Medical - за дерматология и естетична медицина.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА МЛАДОСТ И КРАСОТА

В днешното забързано ежедневие съвременните иновативни методи са важна част от услугите, които предлага салонът за красота. Модерните терапии Hydrafacial и Микронидлинг гарантират висока ефективност, комфорт за клиента и спестяват време. Разговаряме с Мария Сомова за предимствата на тези иновативни терапии.

Технологична революция в бюти индустрията

Една любопитна история… Знаете ли, че Cool Tech и Elysion PRO са производство на Cocoon Medical, испанска фабрика за производство на апарати за естетичната медицина. В завода в момента работят над 150 души – инженери и лекари, които непрекъснато правят клинични проучвания и усъвършенстват технологиите на база на дългогодишния си опит. Нещо повече, технологията на производство е толкова добра, че в края на миналата година Syneron-Candela и Cynosure отправят предложения към собствениците на Cocoon Medical за закупуване на завода.

Натали Шопова: Правилната комбинация от процедури гарантира изключителни резултати

Естетичен център НИРВАНА отваря врати през далечната 1996 г. с много силно начало и успешен старт в бюти индустрията. През годините специалистите от НИРВАНА не спират да се развиват и усъвършенстват, да търсят и прилагат най-съвременните и ефективни терапии, за да са в помощ на своите клиенти при справянето им с различни естетични проблеми.

Kожата на господата е различна и изисква специфични грижи

Кожата на мъжете старее също както и при жените, но има някои особености. Мъжката кожа е малко по-плътна, по-груба, с повече мастни жлези. Това облагодетелства господата, защото мазната кожа старее много по-бавно от сухата. Рядко може да се срещне представител на силния пол с фини бръчки и суха кожа, както често се наблюдава при дамите. Д-р Ана Пейкова, от клиника за естетична медицина Дерма ЕЛИТ разкрива, че кожата на господата е различна и изисква специфични грижи.

ТЯЛОТО СЛЕД БЕБЕТО

Стрии. Целулит. Суха и лющеща се кожа. Петна по лицето и тялото. Акне. Тава са само част от проблемите, с които се сблъсква кожата на всяка раждала жена…

WISHPro Plus

На 28 ноември 2016 г. в хотел Вега - София се състоя семинар за работа с обновения апарат WISHPro Plus, организиран от фирма „Козметикс Про” ООД, официален представител на израелската компания Synoia Тechnolоgies за България.

Perk Задържа клиентите в салона

Perk е първата в света хибридна машина за грижа за кожата, чиято основна роля е да задържа и да връща клиентите отново и отново в салона. Perk развива бизнеса ви.

HYPERION FRACTIONAL LASER

Er:YAG лазерът е златният стандарт сред аблативните лазери. Напълно безболезнена и високо резултатна процедура. Аблативните лазери се прилагат за т.нар. класически лазерен пилинг или лазерен ресърфейсинг.

AquaGlo процедура в 3 стъпки

Модерна, иновативна и изключително щадяща процедура с уреда AquaGlo mini, която осигурява гладка, свежа и тонизирана кожа, равномерен тен, оптимална хидратация и защита срещу свободните радикали.