ТЯЛОТО СЛЕД БЕБЕТО

Стрии. Целулит. Суха и лющеща се кожа. Петна по лицето и тялото. Акне. Тава са само част от проблемите, с които се сблъсква кожата на всяка раждала жена…

WISHPro Plus

На 28 ноември 2016 г. в хотел Вега - София се състоя семинар за работа с обновения апарат WISHPro Plus, организиран от фирма „Козметикс Про” ООД, официален представител на израелската компания Synoia Тechnolоgies за България.

Perk Задържа клиентите в салона

Perk е първата в света хибридна машина за грижа за кожата, чиято основна роля е да задържа и да връща клиентите отново и отново в салона. Perk развива бизнеса ви.

HYPERION FRACTIONAL LASER

Er:YAG лазерът е златният стандарт сред аблативните лазери. Напълно безболезнена и високо резултатна процедура. Аблативните лазери се прилагат за т.нар. класически лазерен пилинг или лазерен ресърфейсинг.

AquaGlo процедура в 3 стъпки

Модерна, иновативна и изключително щадяща процедура с уреда AquaGlo mini, която осигурява гладка, свежа и тонизирана кожа, равномерен тен, оптимална хидратация и защита срещу свободните радикали.

Научни основи на AGAS технологията

Компанията AGAS – Израел, представена у нас от фирма НОВИЗ Ад, предлага не само апаратура, но и козметични продукти с anti-age действие, за лечение на акне и за отстраняване на хиперпигментации.