EndoSphеres Therapy е неинвазивна процедура за лице със 100% механично действие и клинично доказани резултати. Истинска революция в терапиите за стягане, лифтинг, тонизиране, изглаждане и ремоделиране на лицето и шията. 

На каква технология е базирана тази авангардна терапия?
В основата на метода EndoSphеres Therapy е уникална разработка - компресивна микровибрация, осъществена благодарение на цилиндричен накрайник с 55 въртящи се силиконови сфери, разположени във вид на „пчелна пита“, с честотата на въртене от 40 до 355 Hz. Вибриращите силиконови сфери заедно със създаваната компресия върху тъканите води до своеобразна „съдова гимнастика“, активира микроциркулацията и подобрява кръвообращението.

Защо да изберем EndoSphеres Therapy?
Процедурата предлага синергична комбинация от действия:
• Активиращо - въздейства върху тонуса на лицевите мускули, което оказва повдигащ ефект върху лицето и променя изражението му. По този начин се избягва гравитационната птоза на меките тъкани на лицето, а именно хлътване, увисване и спадане на горния клепач.
• Лифтиращо - стягащ ефект в зоните на челото, скулите, лицевия контур, шията и деколтето.
• Дрениращо  - премахване на тъмни кръгове и подпухналост в областта на околоочния контур.
• Стимулиращо действие - подобрява функцията на фибробластите и активира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.
Освен това EndoSphеres Therapy насища клетките с кислород, повишава кожната еластичност и блясък, изглажда фините линии и ремоделира лицевия контур.

Може ли EndoSphеres Therapy да се съчетава с други процедури? 
Терапията EndoSphеres Therapy не изисква в изпълнението си използване на конкретен бранд козметика (всичко зависи от индивидуалния подход на козметолога). Тъй като подпомага по-доброто пенетриране на активните съставки, EndoSphеres Therapy се съчетава чудесно с мезотерапия, фотоподмладяване, кислородна терапия и други естетични процедури за постигане на по-бързи и категорични резултати.  

Колко трае терапията и какъв е препоръчителният брой процедури?
Терапията може да бъде с различна продължителност - от 30 до 75 минути, а препоръчителният курс е 6–12 процедури в зависимост от индивидуалните нужди на клиента. 
Видимият ефект настъпва още след първата процедура, но постигането на терапевтичен резултат се осъществява след 3-4-тата седмица, тъй като е необходимо време, за да се стимулира синтеза на нов колаген. 

За контакти:
София, кв. Стрелбище, 
на ъгъла на ул. Твърдишки проход и ул. Роженски проход, бизнес сграда, ет. 5.
тел. 0885 587 083

Свързани статии