Диамантеното микродермабразио е съвременна алтернатива на традиционните химичен или лазерен пилинг. Процедурата ексфолира повърхностния епидермален слой, ефикасно отстранява кожните несъвършенства, стимулира клетъчното обновяване и гарантира красива, сияйна и видимо по-млада кожа на лицето. Модерният апарат Ecopeel е снабден с диамантена глава, която осигурява отлични резултати без болка и при отсъствието на възстановителен период. Микрокристалите на диамантената глава се загряват до 40°С и допълнително спомагат за стимулиране синтеза на колаген и еластин. Ecopeel разполага и с мощна помпа с двойно действие за вакуум и налягане.

Какви проблеми се решават с помощта на Ecopeel?

Процедурата с Еcopeel е подходяща за всеки тип кожа и гарантира свеж, сияен и равномерен тен. С помощта й се осигурява отстраняване на горния слой мъртви клетки и дълбоко почистване, премахване на белези от акне, редуциране на пигментни петна, ефикасно изглаждане на фини линии и умерени бръчки, подобряване текстурата на кожата и възвръщане на жизнения  й тонус. Освен това процедурата помага за производството на нов колаген и еластин, което гарантира видимо подмладяване на кожата.

Какво показват клиничните изследвания?

Резултатите от проведените клинични изследвания категорично доказват, че е налице стимулиране на микроциркулацията, подобрена хидратация и способност на кожата да задържа влага, възстановяване на кожната еластичност и повишено усвояване на активните съставки от прилаганите козметични продукти. Още след първата процедура с Еcopeel се наблюдава видим ефект – кожата е по-гладка, свежа и сияйна.

Какви са предимствата на Ecopeel?

Ecopeel работи с мощна помпа с двойно действие за вакуум и налягане, като в една система са заложени 4 ефекта: термична стимулация (като неаблативен лазерен пилинг), силно механично стимулиране, хиперемия и лек пилинг.

Мощността се контролира много лесно от регулатора на панела. Апаратът разполга с лека и удобна сонда, чийто специален дизайн дава възможност за безопасно използване дори около очите, устата и ушите, както и с автоматизирана система за почистване на филтъра. И още – модерният апарат Ecopeel с диамантена глава никога не може да бъде блокиран.    

За контакти:

„ИНТЕРНЕШЪНЪЛ МЕДИКЪЛ ДИСТРИБЮШЪН“ ЕООД

гр. София, ул. Найден Геров 6, ет. 3 офис 6

тел. 0897 232 399

е-mail: info@imd-bg.com

www.imd-bg.com

Свързани статии