Модерен апарат, съчетаващ няколко технологии, благодарение на които може да се провеждат следните процедури:

• Кислородна терапия
Представлява въвеждане на коктейли с различни активни съставки в дълбоките кожни слоеве с помощта на кислород под високо налягане. След процедурата фините линии са изгладени, кожата е оптимално хидратирана, сияйна и свежа. Терапията балансира смесения тип кожа, намалява и предотвратява появата на акне. Ефективно редуцира бръчиците и старческите петна, изравнява тена и подмладява.

• Нефритена терапия
Нефритът съдържа всички необходими елементи за здравето на кожата. По време на терапията полезните минерали се поглъщат от кожата, подобряват кръвообращението и усилват притока на хранителни вещества. Нефритената терапия засилва имунната защита на кожата и има видимо подмладяващо действие.

• Микродермабразио
Диамантеното микродермабразио премахва мъртвите клетки от роговия слой на кожата и улеснява проникването на активните вещества от прилаганите козметични продукти до дълбоките й слоеве. Процедурата редуцира пигментните петна и фините линии, намалява видимостта на порите, стяга и изглажда кожата.

• Безиглена мезотерапия
Безиглената мезотерапия спомага за подмладяване на кожата, премахване на целулит и намаляване обиколките на тялото. В зависимост от конкретния проблем се използват терапевтични разтвори с различни активни съставки, които чрез електропорация и електроосмоза достигат до дълбоките кожни слоеве за оптимален резултат.

• Криотерапия
При криотерапията кожата се охлажда до 1-2°С, което е перфектна завършваща стъпка на всяка процедура. Криотерапията свива кожните кръвоносни съдове, потиска възпалителната реакция, намалява зачервяванията и предотвратява образуването на отоци.

Свързани статии