Съвременни методи за премахване на локализирани мастни натрупвания

Локализираните мастни натрупвания са проблем вълнуващ не само много жени, но и мъже. Наличието на проблемни зони по тялото не винаги е свързано със затлъстяване и може да се наблюдава дори при хора със стройна фигура и нормално тегло. В медицината за отстраняване на локализираните мастни натрупвания се използва не само традиционната липосукция, но и модерни неинвазивни методи, които бързо, безопасно и безболезнено преоформят и ремоделират тялото.

Стягане и лифтинг в областта на шията и деколтето

С напредване на възрастта признаците на стареене засягат не само лицето, но и шията и деколтето. За съжаление много жени обръщат внимание най-вече на лицето си и пренебрегват грижата за тези деликатни зони, които са не по-малки издайници на неумолимия ход на времето. Какви са съвременните методи за корекция на неестетичните проблеми, като фини линии и бръчки, пигментации и отпускане на кожата в областта на шията и деколтето? Как може да се подобри качеството на кожата в тези области, без да се прибягва до сериозни хирургични интервенции?

СЪВРЕМЕННИ ПРЕДСТАВИ ЗА ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯТА И МЕТОДИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Днес все повече хора се оплакват от появата на пигментни петна след летния сезон и търсят помощта на дерматолози, медицински козметици и други специалисти в областта на естетиката. Как може да се противопоставим на появата на пигментации, какви са последните научни изследвания, алгоритъмът и методите за лечение?

Пилингът - задължителна терапия за регенериране на кожата

Салон-32 е от типа „апартамент за красота“. Няма витрина, което „спасява“ салона от случайно преминаващи клиенти. Всеки, който ползва услугите на изискания Салон-32 е лично препоръчан и това го прави специален. Разговаряме с Гергана Александрова, козметик и собственик на Салон-32, за едни от най-търсените терапии през есенния сезон – пилингите.

Серумите неизменна част от грижата за кожата

Серумите се отличават от останалите козметични продукти по високото си съдържание на активни съставки. Притежават лека текстура, действат бързо и попиват мигновено, прониквайки в дълбочина на кожата. Точно заради това те се ползват като неразделна част в козметичните терапии. Разбира се, и като домашна грижа, тъй като са добра основа за крема и подсилват неговото действие.

Серуми в козметиката

Едва ли има друго козметично средство, от което да се използват само няколко капки и същевременно да се постигне наистина впечатляващ ефект – гладка, тонизирана и свежа кожа, с изгладени фини линии и сияен тен. Става въпрос за козметичните серуми, които сякаш като с вълшебна пръчица изтриват умората от лицето и възвръщат младежкото излъчване. Разговаряме с Татяна Викторова и Виктория Викторова, козметици в студио за красота Его-Макс, за ролята на серумите в професионалните козметични терапии, какви проблеми на кожата решават и как правилно да се прилагат с оглед постигането на максимални резултати за клиентите.

Професионална терапия за мазна и акнеична кожа

Терапията ACTI-BIOTIC ефикасно решава проблемите на мазната и акнеичната кожа благодарение на анти-хормоналното, антибактериалното, противовъзпалителното и детоксикиращото си действие. ACTI-BIOTIC почиства запушените пори и комедони и регулира мастната секреция.

Съвременно приложение на гликоловата киселина в Sweet Skin System

Над 130 козметици от цяла България присъстваха на мастеркласа „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени” организиран от сп. Beauty Woman. Освен теоретична и практическа част, по време на събитието се проведе и изложение на фирми вносители на професионална и медицинска козметика и модерна апаратура. На щанда на представителите на Regenyal Laboratories бяха представени нови терапии на основата на гликолова киселина и линия козметични продукти за домашна употреба, третиращи бръчки, косопад, акне, белези от акне, петна, целулит и стрии.

Нова кислородна терапия Power Oxygen от Skeyndor

В началото на ноември над 130 козметици от цяла България присъстваха на мастеркласа „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени”, организиран от сп. Beauty Woman. В рамките на провелото се по същото време изложение на фирми вносители на козметика и модерна апаратура, участниците в събитието имаха възможността да се запознаят с продукти на испанската професионална марка Skeyndor.

Най-новите предложения от Bioderma

По време на поредния специализиран мастерклас, организиран от сп. Beauty Woman, над 130 козметици от цяла България се запознаха с най-новите продукти, предлагани от фирмите вносители на висококачествена козметика. Като изложители взеха участие представители на Bioderma България, които не само запознаха участниците с най-новите си продукти, но и организираха томбола, чрез която няколко щастливци се прибраха вкъщи с подаръци от марката.

Ново от полската марка Bandi Professional: Медицинска серия ANTI ROUGE и домашна грижа

Една от фирмите изложители по време на мастеркласа „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени”, организиран от сп. Beauty Woman бе „Козметикс Про” ООД. Фирмата е официален представител за България на полската професионална козметика Bandi Professional.