pHformula има уникален протокол за лечение на акне

Акнето е най-често срещаното кожно разстройство в света и макар да е най-разпространено сред тийнейджърите и младите хора, то може да засегне всички възрасти, включително хора между 40 и 50 години. Поканихме д-р Мария Хаджийска от екипа на естетична клиника Aesthe Beauty Lab, за да поговорим за този проблем и да разберем за един от най-иновативните и успешни подходи за неговото преодоляване – терапиите на единствената фармако-козметична лечебна козметика в света – pHformula.

ТЕРАПИЯ PURE SKIN НА ALISSA BEAUTE ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ ЗА МАЗНА И АКНЕИЧНА КОЖА

Проблемът с мазната и акнеична кожа за съжаление не се разрешава от само себе си с излизане от пубертета. Това е състояние на кожата, което освен колебанието на хормоналните нива в определени периоди от развитието и възрастта ни, се повлиява чувствително и от веществата, които приемаме – вътрешно чрез храната и външно – чрез пропускливостта на кожата ни. Както носим отговорност за храната, която приемаме, респективно за веществата, които ни носи тя, така държим контрола и при снабдяването на кожата с необходимите й ингредиенти, които да я поддържат чиста, хидратирана и лишена от несъвършенства.

КОЗМЕТИКА ОТ БЪДЕЩЕТО ОРТОМОЛЕКУЛЯРНИЯТ ПРИНЦИП В КОЗМЕТИКАТА

През далечната 1950 година, швейцарският фармацевтичен гигант създава козметичната марка BINELLA of Switzerland, която и до днес застъпва в своите продукти не само последните медицински и научно разработени формули, но залага и на съвременните биотехнологични процеси в производството. BINELLA Medical Beauty комбинира принципите на ортомолекулярната медицина със съществуващите най-съвременни методи в козметиката, придаващи индивидуалност на грижата за кожата, една изцяло нова концепция за постигане на трайно красива и здрава кожа, наречена ортомолекулярна козметология. Концепция, основана на науката за ортомолекулярния баланс и храненето, в едно с високоефективни, чисти, безопасни и синергично действащи активни съставки. В хода на многобройни проучвания и интензивни научни изследвания Binella Medical Beauty трансформира ортомолекулярната медицина в ортомолекулярна козметология, чиято концепция е защитена с патент.

SKEYNDOR АНТИЦЕЛУЛИТНА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ

BODY SCULPT DESTOCK е алтернативата на SKEYNDOR на апаратните методи за борба с целулита. АНТИЦЕЛУЛИТНАТА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ съдържа няколко продукта, които се нанасят без отмиване и които стимулират „топенето” на мастните натрупвания, подобряване на вида на „портокаловата кожа” и превенцията на появата на целулит в третираните места.

Пластичните маски за лице решават различни проблеми на кожата

Маските за лице са важна част от всяка процедура за разкрасяване в козметичния салон. Прилагането им води до подобряване качеството на кожата на лицето, изглаждане на бръчиците и видим лифтинг ефект. За ролята на пластичните маски в съвременната козметология и какви проблеми на кожата решават разговаряме с Дени Станкова, салон за красота La Bonna.

ELEMIS ЕКСКЛУЗИВНА ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ

ELEMIS е брандът на луксозната грижа за кожата и спа индустрията. Марката успешно съчетава натуралните природни съставки с най-високо технологичните формули, за да постигне най-добрите резултати в борбата с признаците на стареенето. Разговаряме с Михаела Панайотова, козметик в Sofia Makeup Studios за ексклузивната лифтинг терапия PRO-DEFINITION LIFT & CONTOUR на ELEMIS, която възстановява "архитектурата“ на лицето, стяга кожата и скулптурира лицевия овал.

ЛЕЧЕНИЕ НА МАЗНА И АКНЕИЧНА КОЖА

Специалистите от салон за красота KB Beauty са създали прекрасно място, където клиентите могат да се потопят в приятелска, уютна атмосфера и да се оставят на професионалните грижи на висококвалифициран бюти козметик.

Съвременни методи за премахване на локализирани мастни натрупвания

Локализираните мастни натрупвания са проблем вълнуващ не само много жени, но и мъже. Наличието на проблемни зони по тялото не винаги е свързано със затлъстяване и може да се наблюдава дори при хора със стройна фигура и нормално тегло. В медицината за отстраняване на локализираните мастни натрупвания се използва не само традиционната липосукция, но и модерни неинвазивни методи, които бързо, безопасно и безболезнено преоформят и ремоделират тялото.

Стягане и лифтинг в областта на шията и деколтето

С напредване на възрастта признаците на стареене засягат не само лицето, но и шията и деколтето. За съжаление много жени обръщат внимание най-вече на лицето си и пренебрегват грижата за тези деликатни зони, които са не по-малки издайници на неумолимия ход на времето. Какви са съвременните методи за корекция на неестетичните проблеми, като фини линии и бръчки, пигментации и отпускане на кожата в областта на шията и деколтето? Как може да се подобри качеството на кожата в тези области, без да се прибягва до сериозни хирургични интервенции?

СЪВРЕМЕННИ ПРЕДСТАВИ ЗА ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯТА И МЕТОДИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Днес все повече хора се оплакват от появата на пигментни петна след летния сезон и търсят помощта на дерматолози, медицински козметици и други специалисти в областта на естетиката. Как може да се противопоставим на появата на пигментации, какви са последните научни изследвания, алгоритъмът и методите за лечение?

Пилингът - задължителна терапия за регенериране на кожата

Салон-32 е от типа „апартамент за красота“. Няма витрина, което „спасява“ салона от случайно преминаващи клиенти. Всеки, който ползва услугите на изискания Салон-32 е лично препоръчан и това го прави специален. Разговаряме с Гергана Александрова, козметик и собственик на Салон-32, за едни от най-търсените терапии през есенния сезон – пилингите.