Концепцията Аgeless в контекста на съвременния живот

Модерната концепция Аgeless ('без възраст') е в отговор на високите изисквания, които съвременният динамичен живот диктува и привлекателната визия е едно от тях. Аgeless е ясен ум, добра физическа форма, отлично самочувствие и красив външен вид. Ако човек не иска примирено да наблюдава как неумолимият ход на времето унищожава неговите младост и красота, трябва да се обърне към методите на козметологията, естетичната дерматология или пластичната хирургия.

Нова процедура в Strimon Garden Spa Hotel - GUNA фореза с ампули колаген

Луксозният петзвезден хотел STRIMON GARDEN в Кюстендил разполага с модерен спа център, в който се предлагат специално разработени медикъл спа програми, предназначени за рехабилитация и лечение на различни здравословни проблеми.

Г-жа Синтия Ламбер „За марката GUINOT козметикът е Доктор по красота“

Пролетният семинар на GUINOT се проведе в София и премина при голям интерес на козметиците, работещи с френската професионална премиум марка. Представяме ви г-жа Синтия Ламбер, международен тренинг мениджър на GUINOT, в ексклузивно интервю за сп. Beauty Woman.

МЕЗОТЕРАПИИ ОТ MESOESTETIC

Всеки козметик може да създаде индивидуална терапия, комбинирайки по свой избор някои от 24-те активни съставки на линията x.prof на испанската марка mesoesthetic.

Силиконът в козметиката: приятел или враг?

Обикновено силиконът се асоциира с импланти, тъй като именно този полимер е основната им съставка. На практика обаче има много козметични продукти със съдържание на силикон – шампоани, стилизанти за коса, грим продукти, продукти за грижа за лицето и тялото.

Нова тенденция в слънцезащитата от BIODERMA

Процесите, протичащи в здравата кожа вдъхновиха BIODERMA да открие начин да увеличи естествените й защитни сили при излагане на слънце и да създаде изключителната гама слънцезащитни продукти Photoderm. Продуктите се отличават с най-високо съотношение на UVA/UVB филтри, отлична фотостабилност и нежна, сетивна текстура. Патентът Cellular Bioprotection®, който присъства във всички продукти от серията, активира по биологичен път естествените защитни сили на кожата и защитава от увреждане клетъчното ДНК.

Красив и здравословен летен загар със слънцезащитната линия на ALISSA BEAUTЕ!

Лятото наближава, а с него и нуждата на кожата ни от слънцезащита. Осигурете си необходимата безопасност и сияйния бронзов тен с уникалния комплекс от активни вещества, заложени в слънцезащитните продукти на ALISSA BEAUTЕ. С тях си гарантирате не само перфектната защита от еритема и слънчево изгаряне, а и от фотостареене и увреждащото действие на свободните радикали.

ENDOSPHERES THERAPY Нова ера в естетичната и рехабилитационната медицина

EndoSpheres Therapy третирането е новата ера в естетичната и рехабилитационна медицина, създадена от италианската фирма Fenix Group. Това най-ново лечение се базира на принципа на специфична компресия на тъканите и микровибрация, осъществявани чрез специален накрайник с форма на цилиндър, съдържащ 55 силиконови хипоалергенни микросфери, които се въртят със скорост от 40 до 355 Hz.

Esthederm или как да менажираме времето

Esthederm е висок клас селективна френска козметика, част от козметичния лидер NAOS, към който принадлежи и Bioderma. Esthederm притежава линия продукти за домашна грижа, но и изключителни терапии, пригодени за работа в козметичен салон. Това, което отличава Esthederm от други козметични брандове е цялостният подход към грижата за кожата. Esthederm не говори за anti-age, а за age-managеment, защото на остаряването и на старостта не бива да се гледа като на нещо лошо, срещу което трябва да се борим с пълни сили, а като на един нормален физиологичен процес, където всяка жена може и има право да се чувства красива.