Г-жа Екатерина Тодорова: „Уникалният пилинг Green Peel гарантира здрава и красива кожа само за 5 дни“

По време на Третия дерматокозметичен симпозиум Beauty Woman г-жа Екатерина Тодорова, собственик на фирма „Динамика 2000“ представи пред телевизия In Life уникалния пилинг Green Peel на немската професионална козметична марка Dr. med. Christine Shrammek.

Г-жа Мария Александрова: „Обновената терапия SUPREME DHE.AGE – RETINOX е изключително подходяща за жени в периода на менопаузата“

По време на Третия дерматокозметичен симпозиум Beauty Woman г-жа Мария Александрова, трейнинг мениджър на Ericson Laboratoire представи пред телевизия In Life обновената процедура за зряла кожа SUPREME DHE.AGE – RETINOX.

Biologique Recherche - Лечение на проблемна и акнеична кожа - II част

Проблемната и акнеичната кожа се нуждаят от специфично третиране както с помощта на професионални терапии, така и с подходящата, препоръчана от бюти специалист козметична грижа в домашни условия. Разговаряме с доказаните козметолози Илияна Кондова и Катя Ризова за успешните резултати в лечението на акне, постигнати с помощта на френската селективна професионална марка Biologique Recherche.

75 години Медицински колеж Пловдив

По случай 75-тата годишнина от създаването на Медицинския колеж в гр. Пловдив на 11 май 2017 г. списание Beauty Woman организира специална програма за обучаващите се по специалността Медицинска козметика. Събитието събра както студенти по специалността Медицинска козметика, така и активно практикуващи козметици.

Biologique Recherche - Лечение на проблемна и акнеична кожа - I част

Проблемната и акнеичната кожа се нуждаят от специфично третиране както с помощта на професионални терапии, така и с подходящата, препоръчана от бюти специалист козметична грижа в домашни условия. Разговаряме с доказаните козметолози Илияна Кондова и Катя Ризова за успешните резултати в лечението на акне, постигнати с помощта на френската селективна професионална марка Biologique Recherche.

LycoGel дишащ камуфлаж – перфектна грижа за раздразнена и проблемна кожа

В днешно време има много различни процедури и апарати, с които помагаме на кожата си да изглежда по-свежа и млада. Някои от тях причиняват временен дискомфорт и зачервяване. LycoGel е холандски продукт, разработен за употреба веднага след процедура. Той прикрива несъвършенствата и успокоява кожата. Постигането на изящна кожа вече е възможно, независимо дали след процедура или в ежедневието.

Инж. Георги Панчев: „Добре обученият специалист може да гарантира безопасна и ефективна лазерна епилация“

Инж. Георги Панчев е един от най-големите специалисти по лазерни технологии в България. Работи в бюти индустрията вече повече от 10 години. Завършил е Техническия университет в София със специалност Лазерни технологии, като дипломната му работа е посветена конкретно на лазерите в естетиката. От 2011 година е управител на един от най-големите дистрибутори на висок клас лазери за България, Румъния, Унгария и Словакия – BulMed Consult.

Програма C VITAL Не можем да спрем времето, но трием следите, които то оставя

Макар процесът на остаряване да не е разгадан още напълно от медицината, има някои категорични доказателства, че едни от основните виновници за това са свободните радикали. Те отключват верига от биохимични процеси, които започват на клетъчно ниво и водят до дегенеративни изменения в органелите и респективно промени в техните функции. В резултат нашите клетки, а оттам и тъкани, с всеки следващ делителен цикъл се зараждат с натрупващи се и предаващи се на следващото поколение клетъчни дефекти. Когато измененията в ДНК, митохондриите и останалите клетъчни структури блокират жизнени функции, клетката умира.

Поглед към естетичните процедури за мъже

Полага ли достатъчно грижи за красотата си днешният модерен мъж, кои са най-предпочитаните естетични терапии от представителите на силния пол, как се отнасят към по-болезнените процедури?... На тези и други въпроси ще се опитаме да дадем отговор, тъй като все повече нараства броят на мъжете, които държат на привлекателната си визия.