Революционен метод за младост и красота!

Endosphеres AkSensorALL е първият апарат в света, който с помощта на специален сензор разпознава целулитния стадий в зоната, която ще се третира и автоматично инициира процедура с най-подходящите параметри в зависимост от проблемите на конкретния пациент. В накрайника е разположено специално устройство (датчик), което оценява вида на тъканта и енергията, която ще бъде изразходвана в зависимост от морфологията й, както и необходимия брой сеанси. Посредством оптичния панел, разположен в корпуса на накрайника терапевтът се информира за налягането, което трябва да приложи за оптимален резултат. По този начин терапията може да се адаптира спрямо специфичните нужди на всеки пациент.

Апаратът е снабден с 2 накрайника, съответно за тяло и за лице.

Какво представлява компресионната микровибрация?

В основата на метода е компресия вместо вакуум, което гарантира абсолютна безопасност и липса на травми, както и бързо разрешаване на неестетичните проблеми. Компресионната микровибрация се осъществява благодарение на цилиндричен накрайник с 55 въртящи се силиконови сфери, разположени във вид на „пчелна пита“, като честотата на въртене варира от 40 до 355 Hz и може да се контролира. Вибрацията и компресията създават ефект на лимфна „помпа“, като съчетанието им определя интензивността на въздействие и позволява индивидуално адаптиране на терапията в зависимост от нуждите на всеки пациент.

Endosphеres AkSensorALL съчетава 4 синергични действия, които може да варират в зависимост от терапевтичните показания:

1) Активиране на микроциркулацията

Вибриращите силиконови сфери заедно със създаваната компресия върху тъканите води до своеобразна „съдова гимнастика“, активира микроциркулацията в третираните зони и подобрява кръвообращението.

2) Възстановяване

Иновативният метод позволява да се отстрани целулит и в напреднал стадий (фиброзен целулит). Използват се компресия и вибрация, а с помощта на мускулите като активна противодействаща сила се постига „компресиране“ на зоните с мастни натрупвания, разкъсване на фиброзните капсули и последващо реструктуриране на мастната тъкан.

3) Лимфен дренаж

Апаратът създава импулсно и ритмично въздействие, което се предава в зависимост от посоката на въртене на цилиндричния накрайник върху лимфната система. По този начин се стимулира извеждането на излишните течности от организма, характерни за лимфния застой. Освен това се ускорява метаболизма и значително се намаляват токсичните вещества в организма.

4) Обезболяващ ефект

В повечето случаи фиброзният целулит е болезнен при третиране. Компресионната микровибрация, използвана съобразно методиката и специалните програми, въздейства на механорецепторите и намалява или изцяло отстранява болката.

Контакти: София, ул. Твърдишки проход 18, Бизнес сграда, ет. 5, тел. 0885587083, студио Dupissima

Свързани статии