Лятото наближава, а с него и нуждата на кожата ни от слънцезащита. Осигурете си необходимата безопасност и сияйния бронзов тен с уникалния комплекс от активни вещества, заложени в слънцезащитните продукти на ALISSA BEAUTЕ. С тях си гарантирате не само перфектната защита от еритема и слънчево изгаряне, а и от фотостареене и увреждащото действие на свободните радикали.

Пълната линия от продукти за тен, разработени в лабораториите на ALISSA BEAUTЕ, са според последните научни изследвания и във формулите им са включени естествени съставки. Освен че надеждно защитават кожата от UV лъчите, съдържат екзотични масла, които помагат за създаване на здравословен бронзов тен. А благодарение на уникалния комплекс от активни вещества, кожата е възстановена и хидратирана. ПРОДУКТИТЕ НЕ СЪДЪРЖАТ ПАРАБЕНИ, МИНЕРАЛНИ МАСЛА И ОЦВЕТИТЕЛИ. 

Постигат желаните 4 ефекта:
• Безопасна защита.
• Перфектен тен.
• Интензивно възстановяване. 
• Дълбока хидратация.
Чрез 4 активни вещества:
• Екзотичното масло от андироба.
• Оризово масло.
• Червена боровинка.
• Въглехидратен комплекс.
Намерете най-подходящия продукт за вашата кожа сред специалната слънцезащитна линия на ALISSA BEAUTЕ.

Слънцезащитен крем SPF 10
ниска UV защита 
Лек и ефективен защитен крем, предназначен за нормална, лесно потъмняваща кожа (фототип 3) или за деликатна кожа, която вече е с тен. Защитава от свободни радикали и осигурява висок овлажняващ ефект.
Слънцезащитен крем SPF 30 
средна UV защита 

Перфектният продукт за чувствителна и деликатна кожа, която да подготвим за предстоящия загар, както и за бледа кожа (фототип 1 и 2). Съдържанието на масло от екзотичното растение родомирт осигурява дълготрайна хидратация и противостареещ ефект.

Слънцезащитен крем за лице SPF 50 
висока UV защита 
Високоефективен и ултралек продукт, предназначен за чувствителна и бледа кожа. Осигурява качествена защита на кожата от слънчеви изгаряния чрез високото съдържание на UVA и UVB филтри. Текстурата оставя кожата сияеща и мека без бели следи. 

Крем гел за след слънчеви бани
Идеалното решение за след слънчеви бани. Успокоява раздразнената кожа благодарение на екзотичните масла от авокадо и оризови трици, специални екстракти от червена боровинка и родомирт. Подхранва и овлажнява, без да е мазен. Подпомага възстановяването на хидролипидния слой на кожата, удължава трайността на тена, предпазва от стареене. Оставя кожата сияйна и мека, с уникално усещане за свежест и комфорт.

Насладете се на здравословен и блестящ тен със ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕТО ALISSA BEAUTЕ!

Можете да намерите продуктите на ALISSA BEAUTЕ в по-добрите салони за красота.
ALISSA BEAUTЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЦЕНЯТ КРАСОТАТА!

ПРЕДСТАВИТЕЛ „СПА КРЕАТИВ“ ООД
гр. Бургас 0895/ 50 30 51(57)
гр. Варна 0895/ 50 30 53(63)
гр. Русе 0896/ 20 44 65
гр. София 0895/ 50 30 56

Свързани статии