Компанията AGAS – Израел, представена у нас от фирма НОВИЗ Ад, предлага не само апаратура, но и козметични продукти с anti-age действие, за лечение на акне и за отстраняване на хиперпигментации.

Компанията AGAS – Израел, представена у нас от фирма НОВИЗ Ад, предлага не само апаратура, но и козметични продукти с anti-age действие, за лечение на акне и за отстраняване на хиперпигментации.

AGAS – Израел разработи и патентова мощна MRL технология - единствената научно-доказана технология, известна със своята способност да прониква в дълбоките слоеве на кожата и да въздейства върху кожните клетки на молекулно ниво (ATP), за да ускори драстично процесите на подмладяване на кожата, ефект, който никоя друга технология не е успяла да постигне. Апаратът VMAX комбинира 3 различни технологии – магнитен резонанс, LED-фотонна терапия и микроток, което позволява да се покрие почти целия спектър от терапии за грижа за кожата.

VMAX подобрява кръвообращението, стимулира имунната защита на организма, релаксира нервната система, подмладява лицето. Магнитно-резонансната технология активира клетъчното обновяване и възстановява епидермалната структура.

Научно доказано е, че магнитният резонанс с магнитно поле 20 гауса и честота 15 херца влияе положително на кожата и я оздравява. Опитите доказват, че излагането на ендотелни клетки на действието на магнитния резонанс води до 7-кратно увеличаване на турболизацията, вследствие на което кръвта започва да се движи по-бързо, т.е. подобрява се кръвоснабдяването. Стимулира се и пролиферацията на ендотелните клетки. Под влияние на магнитния резонанс се увеличава и FGF2 (фибробластен растежен фактор) – увеличават се фибробластите, отговарящи за производството на колаген и еластин, и се подобрява еластичността на кожата.

Технологията има две важни предимства:

1. Въздействието върху FGF2 има пролонгирано действие и дълготраен ефект на подмладяване.

2. При магнитно-резонансна терапия на лицето се стимулират и клетките, които не са изложени пряко на въздействието на магнитния резонанс, т.е. влияе се не само на третирания участък, но и върху цялото тяло.

Апаратът разполага с 2 накрайника с магнитно-резонансната технология и маска, като единият накрайник работи и с микроток. Комбинацията от тези две системи позволява да се предоставят изключително ефективни лифтинг процедури.

LED-фотонна терапия

Уредът VМAX е приложим при лечение на акне, себорея, псориазис и други кожни заболявания благодарение използването на 7 различни по енергия фотона. Жълтите фотони влияят върху лимфата и балансират кожата. При акне се работи със синята светлина, която е антибактериална, антигъбична и антивирусна. При пигментации се ползва зелената, която изравнява тена. Оранжевата светлина ревитализира, а червената се използва в anti-age процедурите.

Клинично доказани резултати при терапия с VМAX:

1. Anti-ageing – мощен лифтинг ефект на лицето, намаляване на зачервяванията и изравняване тена на кожата.

2. Лечение на акне – редуциране на бактериите Р. аcnes и възвръщане на нормалния тургор на кожата.

3. Следоперативно лечение на белези и възстановяване след инвазивни процедури.

4. Подпомага естествения лечебен процес, като увеличава кръвоснабдяването на тъканите и релаксацията на мускулите.

Технологията VMAX™ позволява да се въздейства върху всяка отделна зона на лицето с цел комплексно удовлетворяване на специфичните нужди на съответния тип кожа и постигане на изключителни резултати.

Магнитно-резонансната стимулация:

Укрепва имунната система. Повишава енергията на клетъчно ниво. Подобрява съня. Стимулира кръвообращението и кислородния обмен. Ускорява заздравяването на рани. Освобождава калций и заздравява клетъчната мембрана. Релаксира мускулите. Подобрява клетъчната детоксикация в резултат на по-добра обмяна на течности през клетъчната мембрана.

За контакти: фирма Новиз, Пловдив, ул Хан Кубрат 1, Делови център Пловдив, тел.  032 275 619

Свързани статии