Козмецевтична грижа за нежната зона на околоочния контур и миглите в професионални и домашни условия, която дава цялостно решение на всички проблеми асоциирани с околоочния контур, като същевременно подхранва и заздравява миглите.

Околоочният контур е една от първите зони, където стареенето на кожата започва да става видимо - появяват се първите мимически бръчки и признаци на умора. С възрастта циркулацията на кръв и лимфа се забавят, което предизвиква появата на видими признаци на умора под формата на тъмни кръгове и торбички под очите, както и бръчки вследствие на процесите на стареене, отпускането на тъканите и увисване на клепача.
Освен физиката и биологията на процесите съществуват и много други, странични фактори, които не работят в наша полза - като лоши навици за почистване на кожата, недостатъчно подхранване, липса на хидратация, прекомерно излагане на слънце и т.н., които влияят не само на нежната кожа от околоочния контур, но и карат миглите да загубят здравината си и те започват да се чупят и падат. 
Лабораториите на Скейндор разработиха решение, което дава модерен и силен (поради високата концентрация на активни съставки) отговор на всички проблеми асоциирани със зоната на околоочния контур и което се адаптира към биологичната възраст и навици на своите потребители. 
Терапията с хиалуронова киселина за околоочен контур и продуктът за домашна употреба имат многоспектърно действие, дават ефективен отговор на признаците на умора и стареене на кожата в зоната на околоочния контур, като незабавно освежават околоочния контур, правят кожата по-хидратирана, стегната и жизнена, намаляват размера и дълбочината на мимическите бръчки и подобряват кръвната и лимфна микроциркулация. 
Терапията и продуктът за домашна употреба съдържат биотин, който нежно и ефикасно подхранва миглите и ги прави по-устойчиви на външните агресивни влияния,  лиофилизирана хиалуронова киселина, която действа като филър увеличавайки многократно обема си веднъж попаднала в кожата и екстракт от копринено дърво и Darutoside, които в комбинация отговарят за подобряването на микроциркулацията.

ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕРАПИЯ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
Процедурата започва с отстраняване на грима с подходящ продукт на Скейндор. Препоръчва се прилагането на лека ексфолиация преди процедурата по външния край на околоочния контур. Пилингът се почиства добре с хладка вода и кожата се тонизира.
Следва хидратиране на кожата с памук напоен с Термална концентрирана вода като третираната зона се активира с нежен, изтеглящ нагоре лифтинг масаж.
Започва същинската част на процедурата като се избягва контакт на продуктите с вътрешната част на окото. В случай че част от продуктите попаднат в окото, трябва да се отстранят с обилно количество вода. Нанася се малко количество Крем за лифтинг масаж, който позволява да се направи дрениращ лифтинг масаж. Може да се използва електропорация от Мезотерапията на Скейндор за 4 до 6 минути. 
Нанася се малко количество от Заздравяващия миглите гел (количество колкото оризово зърно) и при затворени очи на клиента гелът нежно се втрива по дължината на миглите.
Следва нанасяне на Успокояващата маска върху очите. Натиска се леко, за да приеме напълно контура на окото. Маската се оставя да подейства за 15–20 минути и се отстранява с памук и лосион за отстраняване на грим. Може също така да се приложи масаж с Криотерапията от Мезотерапията на Скейндор за по-добър ефект.
Терапията завършва с нанасяне на малко количество от Възстановяващия крем против бръчки по външната част на околоочния контур за максимален ефект.  

За контакти:
София Естетик Център
КВ. МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ 
УЛ. РАЛЕВИЦА 87, ВХ. А, ПАРТЕР, телефон: 089 618 1010

Свързани статии