Виcoĸaта ефeĸтивнocт на апарата се дължи на съчетаването на 4 иновативни технологии: биполярна радиочестота, инфрачервена светлина, пулс-вакуумна система и ултразвукова кавитация. Биполярната радиочестота не само редуцира мастните депа и целулита, но и стяга отпуснатата кожа, тъй като като активира фибробластите да произвеждат повече колаген и еластин. Инфрачервената светлина загрява епидермиса, намалява кожното съпротивление и спомага за по-дълбокото проникване на радиочестотата. Пулс-вакуумната система улеснява третирането на определен участък, подобрява кръвообращението и лимфния дренаж. Комбинацията от тези технологии осигурява провеждането на следните процедури:

• Антицелулитна терапия
Радиочестотната терапия ефикасно елиминира целулита, стимулира синтеза на нов колаген, стяга и изглажда кожата. Високата температура, генерирана от радиочестотния накрайник повишава локалния метаболизъм в подкожната мастна тъкан, подобрява кръвната и лимфна циркулация. Терапията е подходяща за всяка възраст, като не само редуцира целулита, но и повишава еластичността на кожата и преоформя контурите на тялото.

• Радиочестотен лифтинг за лице и тяло
Радиочестотният лифтинг е неинвазивен метод за цялостно подобряване структурата на кожата и подмладяване. Използва се успешно както за терапии на лице, така и за тяло. Радиочестотата генерира висока температура в дълбоките слоеве на кожата, която води до частично скъсяване на колагеновите и еластинови влакна и активиране на фибробластите за производство на нов колаген. След процедурата се наблюдава видим лифтинг ефект, стягане и уплътняване на кожата.

• Ултразвукова кавитация
Ултразвуковата кавитация е неинвазивна алтернатива на липосукцията, ефикасно отстранява локализирани мастни натрупвания и видимо намалява обиколките на тялото. Ултразвуковият накрайник излъчва високочестотни вълни, които генерират образуването на микромехурчета около мембраните на мастните клетки. Тези микромехурчета се формират и спукват за изключително кратко време, при което се създава многократно променящо се високо и ниско налягане и в резултат се разрушават клетъчните мембрани на мастните клетки. Съдържимото на мастните клетки се излива в междуклетъчното пространство и се извежда по естествен начин от организма. Процедурата редуцира мастните натрупвания в проблемните зони, ремоделира и скулптурира тялото.

Untitled-1_1_.jpg

Свързани статии