На 11 февруари 2017 г. в Новотел София се проведе високопрофилиран курс за работа с лазерни системи, организиран от фирма SpectroGroup. Курс, който е „Стъпка напред” в професионалното развитие и усъвършенстване на специалистите в областта на естетичната дерматология. Световноизвестният експерт рrof. Moshe Lapidoth изнесе лекциите „Нови подходи в терапията на акне” и „Комплексен подход при терапията на съдови и пигментни лезии”, като предостави ценни насоки за работа с лазерните системи на Alma Lasers в зависимост от специфичните проблеми на пациентите. Рrof. Lapidoth обърна внимание и на страничните ефекти след различни лазерни процедури и даде експертни съвети за свеждането им до минимум. Той разгледа и някои комплицирани случаи за лазерна епилация.

По време на практическата сесия Harmony XI Pro д-р Мария Азарова демонстрира възможностите на лазерните системи на Alma Lasers за отстраняване на мелазма, антиейджинг терапия, третиране на акне, премахване на спукани капиляри по краката.

ЕКСКЛУЗИВЕН РЕПОРТАЖ от събитието, посветено на иновативния подход и широкия спектър от възможности за прилагане на лазерни, радиочестотни и ултразвукови естетични терапии - в следващия брой на списание Beauty Woman!

Свързани статии