В организираната в средата на февруари 2017 Конференция на Allergan Medical Institute участва естетичният дерматолог от Хил клиник д-р Елеонора Валянова. Ето накратко нейните преки впечатления от събитието:

За пореден път Allergan Medical Institute организира престижно събитие с най-добрите естетични лекири от цял свят.  Клиничните семинари в няколко сесии бяха водени от признати експерти като д-р  Маурисио де Майо, д-р Конрад де Бул, д-р Масимо Синьорини и д-р Марва Сафа. Бяха демонстрирани комбинациите от хиалуронова киселина и ботокс за корекции на мъжко и женско лице. Фокусът, както компанията традиционно налага, беше интерактивната оценка на пациента и постигане на неговите желания чрез практическо прилагане на напреднали техники на инжектиране и избор на подходящите продукти.

Както обикновено се показаха правилните подходи в поставянето на филъри, обсъдиха се и възможните грешки както като предотвратяване, така и като методи за справяне с нежелани странични ефекти.

Allergan представиха последния си инжекционен продукт Juvederm Volite – иновационна мезотерапия с удължен ефект (до 6 месеца) за оптимизиране гладкостта на кожата, хидратация и еластичност. Създаден на базата на познатата Vycross технология, продуктът съдържа лидокаин за комфорт на пациента и обезболяване по време на поставянето. Въвеждането му реструктурира зоната и я подготвя за последващи терапии с хиалуронови филъри или конци за фейслифтинг.

Другият презентиран продукт беше специалната им разработка за корекция на двойна брадичка на основата на дезоксихолиева киселина Belkyra. Производителите обещават при инжектирането му да се наблюдава разграждане на мастните клетки и редуциране на натрупванията в областта на двойната брадичка.


За контакти:
Hill Clinic
София, бул. Ал. Пушкин 71
тел. 02 439 3131

Свързани статии