Съвременните естетични процедури дават възможност за бърза осезаема промяна на визията, като коригират съществуващи дефекти и моделират таргетните зони съгласно каноните на красотата и индивидуалните особености.

При наша клиентка на 40 години с несъвършена кожа с цикатрикси и дехидратирани устни избрахме корекция в долната част на лицето с два различни пълнителя – филър с хиалуронова киселина и колагеностимулатор. Първоначално създадохме обем на устните с Teosyal Kiss PureSense – 1 мл с комбинирана техника – ретроградни линеарни инжектирания и къси болуси, след което попълнихме кожата около устните и марионетните бръчки с нежни тънки изтегляния на Ellanse – 0,5 мл, според изискванията за инжектиране на продукта.“

Teosyal Kiss PureSense е филър за устни, един от разнообразната профилирана гама пълнители на лаборатории Teoxane - Geneva. Представлява монофазен гел на базата на 100% хиалуронова киселина с висока концентрация (25 мг/гр) и добавен Lidocain, който има оптимален вискозитет, еластичност и дълготраен ефект. Продуктът се инжектира с лекота, няма странични ефекти и е предпочитан от специалистите и клиентите. Ефектът е видим веднага след процедурата и се задържа 8-12 месеца. Същата процедура може да се направи и с обновените динамични филъри Teosyal RHA, при които е използван нов патентован метод за омрежаване чрез запазване на естествените връзки и дължина на веригите хиалуронова киселина, което създава по-естествен резултат в мобилните зони.

Ellanse е иновативен синтетичен дермален филър, съдържащ микросфери поликапролактон, който стимулира възпроизводството на колаген в кожата. Ellanse скулптурира лицето, като запълва дълбоките линии, придава обем и подобрява тонуса и плътността на кожата. Използва се за корекция на слепоочия, скули, бузи, назолабиални и марионетни бръчки, мандибуларна линия, нос и брадичка. Продуктът подмладява и уплътнява кожата на ръцете.Месец след инжектиране, продуктът дегранулира и предизвиква физико-химичен процес, стимулиращ клетките към производство на собствен нов колаген. Кожата се лифтира, уплътнява, атрофичните цикатрикси се заличават. Така той се явява в ролята на дермален филър и биостимулатор.
Ellansе
е серия, която позволява да се избере продължителността на ефекта. Предлага се в четири варианта: Ellanse™- S (1 година), Ellanse™- M (2 години), Ellanse™- L (3 години) и Ellanse™- Е (4 години). Продуктите са биосъвместими, биорезорбируеми и нетоксични.

Д-р Христина Хайдудова

Haydudova Aesthetic Center

гр. Плевен, ул. Цар Борис III, № 12, Търговски център МАКСИ, ет. 3

тел.: 0878 18 68 68, 0899 32 86 13

Свързани статии