ЕКСПЕРТНА СРЕЩА НА MERZ AESTHETICS В ОМАН

Световният лидер в естетичната медицина Merz Aesthetics организира поредната си експертна среща, този път в Мускат, Оман. Големият интерес на естетичните специалисти към това събитие не е случаен. Независимо от богатия практичен опит на участващите специалисти винаги е интересно и полезно да се присъства на събитие от подобен висок ранг.

Трансплантация на коса с най-добрия апарат SmartGraft!

Изцяло новата концепция CODE BEAUTY на клиника по дерматология и естетика VDerm & EO Dent за дентална медицина, естетична дерматология и трансплантация на коса е съчетана с високоспециализиран индивидуален подход, съобразен с проблемите и очакванията на всеки пациент. Професионализъм и най-иновативна апаратура ще разкодират тайните за красива усмивка, за нежна и млада кожа, за гъста и здрава коса, за цялостна хармония и красота.

pHformula има уникален протокол за лечение на акне

Акнето е най-често срещаното кожно разстройство в света и макар да е най-разпространено сред тийнейджърите и младите хора, то може да засегне всички възрасти, включително хора между 40 и 50 години. Поканихме д-р Мария Хаджийска от екипа на естетична клиника Aesthe Beauty Lab, за да поговорим за този проблем и да разберем за един от най-иновативните и успешни подходи за неговото преодоляване – терапиите на единствената фармако-козметична лечебна козметика в света – pHformula.

ЕКСПЕРТНА СРЕЩА НА MERZ AESTHETICS В ОМАН

Световният лидер в естетичната медицина Merz Aesthetics организира поредната си експертна среща, този път в Мускат, Оман. Големият интерес на естетичните специалисти към това събитие не е случаен. Независимо от богатия практичен опит на участващите специалисти винаги е интересно и полезно да се присъства на събитие от подобен висок ранг.

невероятни резултати при жени, и при мъже

Най-безопасният, актуален и ефикасен апарат за премахване на целулита, редуциране на мастните депа и оформяне на тялото е вече и в студио за красота „Арлет“. Разговаряме с г-жа Красимира Янева за избора й на този авангарден апарат, както и за проблемите, които успешно се решават с помощта му.

ТЕРАПИЯ PURE SKIN НА ALISSA BEAUTE ЕФИКАСНО РЕШЕНИЕ ЗА МАЗНА И АКНЕИЧНА КОЖА

Проблемът с мазната и акнеична кожа за съжаление не се разрешава от само себе си с излизане от пубертета. Това е състояние на кожата, което освен колебанието на хормоналните нива в определени периоди от развитието и възрастта ни, се повлиява чувствително и от веществата, които приемаме – вътрешно чрез храната и външно – чрез пропускливостта на кожата ни. Както носим отговорност за храната, която приемаме, респективно за веществата, които ни носи тя, така държим контрола и при снабдяването на кожата с необходимите й ингредиенти, които да я поддържат чиста, хидратирана и лишена от несъвършенства.

КОЗМЕТИКА ОТ БЪДЕЩЕТО ОРТОМОЛЕКУЛЯРНИЯТ ПРИНЦИП В КОЗМЕТИКАТА

През далечната 1950 година, швейцарският фармацевтичен гигант създава козметичната марка BINELLA of Switzerland, която и до днес застъпва в своите продукти не само последните медицински и научно разработени формули, но залага и на съвременните биотехнологични процеси в производството. BINELLA Medical Beauty комбинира принципите на ортомолекулярната медицина със съществуващите най-съвременни методи в козметиката, придаващи индивидуалност на грижата за кожата, една изцяло нова концепция за постигане на трайно красива и здрава кожа, наречена ортомолекулярна козметология. Концепция, основана на науката за ортомолекулярния баланс и храненето, в едно с високоефективни, чисти, безопасни и синергично действащи активни съставки. В хода на многобройни проучвания и интензивни научни изследвания Binella Medical Beauty трансформира ортомолекулярната медицина в ортомолекулярна козметология, чиято концепция е защитена с патент.

SKEYNDOR АНТИЦЕЛУЛИТНА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ

BODY SCULPT DESTOCK е алтернативата на SKEYNDOR на апаратните методи за борба с целулита. АНТИЦЕЛУЛИТНАТА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ съдържа няколко продукта, които се нанасят без отмиване и които стимулират „топенето” на мастните натрупвания, подобряване на вида на „портокаловата кожа” и превенцията на появата на целулит в третираните места.

Пластичните маски за лице решават различни проблеми на кожата

Маските за лице са важна част от всяка процедура за разкрасяване в козметичния салон. Прилагането им води до подобряване качеството на кожата на лицето, изглаждане на бръчиците и видим лифтинг ефект. За ролята на пластичните маски в съвременната козметология и какви проблеми на кожата решават разговаряме с Дени Станкова, салон за красота La Bonna.

ELEMIS ЕКСКЛУЗИВНА ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ

ELEMIS е брандът на луксозната грижа за кожата и спа индустрията. Марката успешно съчетава натуралните природни съставки с най-високо технологичните формули, за да постигне най-добрите резултати в борбата с признаците на стареенето. Разговаряме с Михаела Панайотова, козметик в Sofia Makeup Studios за ексклузивната лифтинг терапия PRO-DEFINITION LIFT & CONTOUR на ELEMIS, която възстановява "архитектурата“ на лицето, стяга кожата и скулптурира лицевия овал.

ЛЕЧЕНИЕ НА МАЗНА И АКНЕИЧНА КОЖА

Специалистите от салон за красота KB Beauty са създали прекрасно място, където клиентите могат да се потопят в приятелска, уютна атмосфера и да се оставят на професионалните грижи на висококвалифициран бюти козметик.

В ЕЛИ ЕСТЕТИКА сме максималисти и избираме само истински работещите технологии

Ели Хинчева–Иванова, магистър по маркетинг, консултант съвместно със съпруга си по национални и международни проекти в сферата на SPA & Beauty мениджмънт от 2000 г. През 2009 г. създават собствена верига елитни SPA & Beauty центрове по Южното Черноморие и Банско, а през 2014 г. допълват портфолиото на ЕЛИ ЕСТЕТИКА с високотехнологични естетични процедури със световен рейтинг в бюти индустрията. В началото на 2015 г. отварят най-новия от центровете в сърцето на Бургас. ЕЛИ ЕСТЕТИКА е един от двата български салона на световния локатор на сертифицираните салони за неинвазивен микрофокусиран ултразвуков SMAS лифтинг с FDA сертификат и диамант за автентичност.