Център за бременни жени в клиника Reverse

В края на 2017 г. д-р Росица Денчева, основател на клиника Reverse, обяви началото на един нов проект – Център за бременни жени. Каква е идеята на проекта, какви цели си поставя и как ще помогне на дамите – отговор на тези и други въпроси дава д-р Росица Денчева, специалист дерматология и венерология.

Re Gen РЕВОЛЮЦИОННА LED ТЕХНОЛОГИЯ ОТ АНГЛИЯ

Re Gen е съвременна патентована технология, която използва безопасна LED светлина, за да въздейства на ниво клетка. Светлината има биостимулиращо действие върху функциите на кожата, подмладява и регенерира лицето, възстановява естественото производство на колаген, има антибактериален и противовъзпалителен ефект, стяга порите и успокоява зачервяванията. Също така Re Gen действа благотворно върху възпаленията от екзема, подобрява състоянието при розацея, намалява производството на меланин и възстановява тонуса на лицето. Едно от предимствата на Re Gen технологията е липсата на загряване на кожата и отсъствие на изгаряния по лицето. LED светлината стимулира клетъчната енергия чрез фотохимична реакция, а не чрез фототермична. Това я прави напълно безболезнена и безопасна за всички типове кожа, няма странични ефекти, не причинява болка, няма възстановителен период и се прилага през цялата година. В София единственият център, който работи с апарата е Синара студио.

Съвременни методи за премахване на локализирани мастни натрупвания

Локализираните мастни натрупвания са проблем вълнуващ не само много жени, но и мъже. Наличието на проблемни зони по тялото не винаги е свързано със затлъстяване и може да се наблюдава дори при хора със стройна фигура и нормално тегло. В медицината за отстраняване на локализираните мастни натрупвания се използва не само традиционната липосукция, но и модерни неинвазивни методи, които бързо, безопасно и безболезнено преоформят и ремоделират тялото.

Стягане и лифтинг в областта на шията и деколтето

С напредване на възрастта признаците на стареене засягат не само лицето, но и шията и деколтето. За съжаление много жени обръщат внимание най-вече на лицето си и пренебрегват грижата за тези деликатни зони, които са не по-малки издайници на неумолимия ход на времето. Какви са съвременните методи за корекция на неестетичните проблеми, като фини линии и бръчки, пигментации и отпускане на кожата в областта на шията и деколтето? Как може да се подобри качеството на кожата в тези области, без да се прибягва до сериозни хирургични интервенции?

Нов подход на салона за красота

Съвременната работеща жена не разполага с достатъчно време за разточителни и глезещи терапии, което налага и нов подход на салоните за красота, а именно - комбиниране на предлаганите процедури. С помощта на комбинираните терапии ефикасно се отстраняват пигментни петна и белези, лекува се акне, редуцират се тъмни кръгове и торбички под очите, премахва се двойна брадичка, осигурява се лифтинг и стягане на кожата, решават се и проблемите с целулит и локални мастни натрупвания. модерната апаратура базирана на високи технологии дава възможност за съчетаване на терапии с оглед постигането на по-бързи, ефикасни и дълготрайни резултати. представяме ви примерни комбинирани терапии, които спестяват ценно време на клиента в забързаното ежедневие.

Чувствителна кожа

Всъщност терминът „чувствителна кожа“ е събирателно понятие изразяващо налична непоносимост към употребата на козметични препарати възникнала поради различни причини.

СЪВРЕМЕННИ ПРЕДСТАВИ ЗА ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯТА И МЕТОДИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Днес все повече хора се оплакват от появата на пигментни петна след летния сезон и търсят помощта на дерматолози, медицински козметици и други специалисти в областта на естетиката. Как може да се противопоставим на появата на пигментации, какви са последните научни изследвания, алгоритъмът и методите за лечение?

Перфектната комбинация за отслабване и оформяне на фигурата

Иновативен подход, уникални технологии и ефективни уреди за отслабване и извайване на перфектна фигура, отлично подготвени специалисти, които ще ви посрещнат с усмивка, ще ви консултират и внимателно ще изготвят вашата индивидуална програма за тренировка с най-подходящите уреди, за да оформите мечтаното тяло – всичко това ви очаква във фитнес клуб Body Light. Разговаряме с Жанна Владимировна, собственик и управител на Body Light за най-ефективните програми, които гарантират красива и стройна фигура.

КРАСИВА, СИЯЙНА И ПО-МЛАДА КОЖА С МОДЕРНИЯ АПАРАТ ЗА МИКРОДЕРМАБРАЗИО ЕCOPEEL

Диамантеното микродермабразио е съвременна алтернатива на традиционните химичен или лазерен пилинг. Процедурата ексфолира повърхностния епидермален слой, ефикасно отстранява кожните несъвършенства, стимулира клетъчното обновяване и гарантира красива, сияйна и видимо по-млада кожа на лицето. Модерният апарат Ecopeel е снабден с диамантена глава, която осигурява отлични резултати без болка и при отсъствието на възстановителен период. Микрокристалите на диамантената глава се загряват до 40°С и допълнително спомагат за стимулиране синтеза на колаген и еластин. Ecopeel разполага и с мощна помпа с двойно действие за вакуум и налягане.

GENEO+ - АВАНГАРДНА АПАРАТУРА ЗА САЛОНА ЗА КРАСОТА

Днешното забързано ежедневие налага нови изисквания към салоните за красота, които трябва да разполагат не само с висок клас козметика, но и с иновативна и висококачествена апаратура, за да предложат максимално ефективни, бързи и безопасни процедури на своите клиенти. Авангардната платформа geneO+ на Pollogen, част от компанията Lumenis – световен лидер в производството на апаратура за медицински и естетични цели, дава невероятни възможности за ефикасни комбинирани терапии за лице с иновативните технологии OxyGeneo, TriPollar и Ultrasound.

„Моделиране на седалищната област“

Най-проблемните зони от тялото с локални мастни натрупвания, които не се повлияват от диети и фитнес упражнения са глутеусите и бричовете. Актуални методи за третиране на тези проблемни зони са инжекционните, които за разлика от хирургичната интервенция се извършват в амбулаторни условия и пациентката веднага може да се върне към нормалното си ежедневие. Важно е да се знае, че методите за третиране на локални мастни натрупвания намаляват обиколки, а не премахват излишни килограми.