ESTHEDERM

В изисканата атмосфера на столичния The Residence Exclusive Club бе представена иновативната колекция INTENSIVE: ДЕРМО МОЛЕКУЛИ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ на Esthederm – висок клас селективна френска козметика, част от козметичния лидер NAOS, към който принадлежи и Bioderma. Присъстващите имаха възможност да се докоснат до сетивни и вълнуващи текстури, които гарантират моментално видими и дълготрайни резултати в борбата със стареенето на кожата. Станислава Събева, медицински козметик, MedEsta – Medical Esthetic Center, демонстрира INTENSIVE Хиалурон терапия – процедура, която е фокусирана към интензивната хидратация на кожата, смекчаването на фините линии и бръчки и е подходяща за всеки тип кожа и всяка възраст.

INSPIRE BEAUTY CENTER ИСТИНСКО ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА КРАСОТА И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!

В сърцето на София, в най-оживената част на града, отвори врати най-новото бижу в бюти индустрията – Inspire beauty center. Любовта към работата, стремежът за развитие и доверието на клиентите мотивираха доказани професионалисти да обединят силите си и да създадат Inspire – вдъхновение за красота и добро настроение. Уютна обстановка, голям набор от медико-естетични процедури, маникюр и педикюр – всичко това ще намерите в Inspire beauty center.

НАЙ-НОВИ МЕТОДИ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛИЦЕТО С PERFECTHA, ELLANSE И БОТУЛИНОВ ТОКСИН

В края на септември 2017 г. в София се проведе второто издание на уникалната по рода си ежегодна Global Aesthetics Academy, организирана от фирма Global Aesthetics. Тазгодишната академия събра над 200 утвърдени дерматолози и специалисти в областта на естетичната медицина от цяла България и премина при изключително голям интерес от страна на участниците, които активно се включиха в дискусиите. Гост лектори бяха д-р Беатрис Белтран, собственик на клиника за естетична медицина „Dra. Beatriz Beltran“, Барселона, Испания и д-р Светлана Ларкина, директор на Център по интензивна козметология и анти-ейдж терапия в Украйна. Модератори на академията бяха проф. д-р Мария Балабанова и д-р Дончо Етугов.

Третите годишни награди на Wella Professionals впечатлиха гостите с ексклузивното шоу на Сирил Брюн

На 10 септември 2017 г. в Sofia Event Center се състоя Националният финал на третите годишни награди на Wella Professionals – Trend Vision 2017. Домакин на гала-вечерта беше Oрбико България – официален вносител на продуктите на Wella Professionals.

Биологични иновации от BIODERMA в грижата за мазната и склонна към акне кожа

На 12 септември 2017 г. в столичната галерия Credo Bonum бяха представени последните биологични иновации от BIODERMA в грижата за мазната и склонна към акне кожа и най-новият продукт в богатото портфолио на марката Sеbium Активен лосион с иновативна текстура. Присъстващите имаха възможност и за вълнуваща 3D виртуална разходка в биологията на кожата.

Списание Beauty Woman подкрепя кампанията "Ние сме до теб"

„Ние сме до теб“ - благотворителна кампания за закупуване на охладителни системи за скалпа за съхраняване на косата по време на химиотерапия Загубата на коса (алопеция) е често срещан страничен ефект при химиотерапия. Не всички лекарства предизвикват алопеция, някои карат косата да изтънее, други я правят чуплива.

Околочният контур на ремонт. Предимствата на мезотерапията за очи

“Искам да изглеждам по-малко уморена "е фразата, която естетичните дерматолози слушат ежедневно. Отпускането на кожата, намаляването на обема и появата на фини линии и бръчки допринасят за остаряването на лицето. Когато тези фактори засягат зоната около очите , те често оказват значително влияние върху естетичния външен вид на човека. Освен че прави лицето да изглежда по-старо, изследванията показват, че вариациите във формата на веждите, позицията на клепачите и бръчките значително влияят на това, как другите възприемат изражението на лицето .

Център по естетика Търговище с изискана премиера на най-новия си апарат Venus Freeze Plus

На 22 август 2017 г. в луксозния хотелски комплекс „Белият кон и Рай“, Център по естетика Търговище организира специално представяне на най-новата си придобивка – иновативният апарат Venus Freeze Plus, който е перла в короната от модерни и ефективни процедури за младост и красота, предлагани в центъра.