Концепцията Аgeless в контекста на съвременния живот

Модерната концепция Аgeless ('без възраст') е в отговор на високите изисквания, които съвременният динамичен живот диктува и привлекателната визия е едно от тях. Аgeless е ясен ум, добра физическа форма, отлично самочувствие и красив външен вид. Ако човек не иска примирено да наблюдава как неумолимият ход на времето унищожава неговите младост и красота, трябва да се обърне към методите на козметологията, естетичната дерматология или пластичната хирургия.

Силиконът в козметиката: приятел или враг?

Обикновено силиконът се асоциира с импланти, тъй като именно този полимер е основната им съставка. На практика обаче има много козметични продукти със съдържание на силикон – шампоани, стилизанти за коса, грим продукти, продукти за грижа за лицето и тялото.

Автентично аюрведично лечение в Аюрведа клиник София

В началото на юли в столицата отвори врати Аюрведа клиник София – първата клиника предлагаща медицински консултации и автентично аюрведично лечение, изцяло провеждани от индийски лекари и терапевти. Клиниката е продължение на успешната дейност с приложение на аюрведична медицина в Апартхотел Лъки Банско. Аюрведа клиник София предлага невероятни възможности за профилактика и лечение на заболявания по изцяло природосъобразен начин, подобряване на цялостното здравословно състояние, възстановяване на жизнения тонус и зареждане с нова енергия.

Семинар на VERTERA: „Умното хранене – тенденцията на новото хилядолетие“

На 23 юли 2017 г. в столичния хотел Сити Авеню се състоя вторият семинар на руската компания VERTERA, лидер в производството на високоефективни продукти, съчетаващи натурални компоненти и иновативни технологии, които помагат за съхраняване на здравето и красотата за дълги години. VERTERA произвежда продукти за здравословно хранене, козметика на основата на морски водорасли, органична продукция за грижа за лицето и тялото. Специални гости бяха д-р Ирина Сластина и Анна Царненко от компания VERTERA. Семинарът бе воден от Стефан Букреев, кинезитерапевт в студио за красота Dupissima и управител на „Тера Органик България“ - официален вносител на продуктите на VERTERA за България.

Специализирано обучение за работа с CryoPen

На 16 юли 2017 г. в столичиня хотел „Централ София“, се състоя специализирано обучение на козметици за работа с иновативния уред CryoPen – перфектният асистент в тяхната практика за премахване на доброкачествени лезии и други несъвършенства по кожата.

ЛъкиФит Бюти Програма за отслабване, красота и позитивно отношение към живота

ЛъкиФит Бюти е новото предложение на Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс към всеки, който иска да върне красивите форми на своето тяло, да възстанови стегнатостта и естествения блясък на кожата си, да се презареди енергийно и емоционално сред красивата природа на три планини – Пирин, Рила и Родопите.