Възстановяване и рехабилитация с EndoSphere Therapy

По време на поредния мастерклас на сп. Beauty Woman всички участници имаха възможността да се запознаят с подбрани продукти от асортимента на фирмите, предлагащи в България последните козметологични иновации и терапии. Като част от изложението бе представен апаратът EndoSphere Therapy.

Най-новите предложения от Bioderma

По време на поредния специализиран мастерклас, организиран от сп. Beauty Woman, над 130 козметици от цяла България се запознаха с най-новите продукти, предлагани от фирмите вносители на висококачествена козметика. Като изложители взеха участие представители на Bioderma България, които не само запознаха участниците с най-новите си продукти, но и организираха томбола, чрез която няколко щастливци се прибраха вкъщи с подаръци от марката.

WORKSHOP ПО МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТОЛОГИЯ НА SKIN EXPERT ACADEMY

В София се състоя специален workshop за козметолози, включващ обучение и тренинг програми по медицинска козметология. Събитието бе организирано от SKIN EXPERT ACADEMY, а участниците имаха възможността да се запознаят в детайли с премахването на доброкачествени кожни лезии с помощта на CryoPen, микронидлинг, заличаване на белези, иновативни пилинг системи и мезотерапия – иглена и безиглена. Един от основните акценти в обучението бе работата със съвременни козметологични субстанции – пептиди, ензими, витамини, аминокиселини и др.

Диагностика и проследяване състоянието на кожата с VisioFace

В началото на ноември над 130 козметици от цяла България се запознаха с най-новите предложения на фирмите вносители на козметика и модерна апаратура по време на поредния мастерклас, организиран от сп. Beauty Woman. Представители на CK Electronic демонстрираха апаратурата за диагностика на кожата на лицето VisioFace. Уредът помага на козметиците да вземат решение какво да препоръчат на клиента и проследява въздействието на приложените продукти и терапии, чрез отчитане с голяма точност на постигнатите резултати.

Ново от полската марка Bandi Professional: Медицинска серия ANTI ROUGE и домашна грижа

Една от фирмите изложители по време на мастеркласа „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени”, организиран от сп. Beauty Woman бе „Козметикс Про” ООД. Фирмата е официален представител за България на полската професионална козметика Bandi Professional.

Най-новите пилинги от ProDerma

По време на провелия се в началото на ноември мастeрклас „Розацея, купероза, разширени капиляри и вен”, организиран от сп. Beauty Woman, от ProDerma представиха аспекти на естетичната дерматология, свързани с подходящите за сезона химични пилинги. Те биват повърхностни, средно дълбоки и дълбоки химични, като средно дълбоките и дълбоките могат да се извършват от дерматолози.

Иновативен козметологичен апарат OxyGeneo от Pollogen

В началото на ноември сп. Beauty Woman организира поредния специализиран мастерклас за козметици от цялата страна. В изложението взеха участие представители на компанията Pollogen, която е част от Luminis. Представени бяхя иновативният апарат OxyGeneо, както и други авангардни уреди на марката, незаменим помощник в работата на бюти терапевта.

Мини козметичен център в системата ProFacial

Вече три години сп. Beauty Woman организира мастeркласове за козметици, които събират стотици участници. С голям успех премина и поредният специализиран мастерклас, който запозна участниците със съвременните методи за третиране на розацея, купероза, разширени капиляри и вени. За пръв път в изложението на фирми вносители на козметика и модерна апаратура, съпътстващо събитието, се включи компанията Estelab. Фирмата представя на българския пазар продукти за естетична дерматология от водещи световни лидери в областта на естетичната медицина. До момента продуктите им са изключително за лекарско приложение, но с новото устройство, което въвеждат на българския пазар, се насочват и към работа с козметични центрове.

Oxy Lifting пилинг и лифтинг от JMF Cosmetics

В изложението по време на мастеркласа на сп. Beauty Woman на тема „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени” се включиха представители на JMF Cosmetics. Италианската марка е специализирана в производство на пилинг козметика за лице и тяло. Всички киселини, които нашето тяло произвежда, с течение на времето биват консумирани и трябва да се набавят отвън. Фирмата разработва пилинги и терапии изцяло от природни киселини. От компанията наричат терапиите си още „гимнастика за кожата”, защото те помагат на кожата да се саморегенерира.

Ново поколение система SLD за трайна, безопасна и безболезнена епилация от B system

По време на поредния специализиран мастерклас на сп. Beauty Woman се проведе изложение на фирми вносители на висококачествена професионална и медицинска козметика и апаратура от най-ново поколение. Фирма B System представи козметично оборудване насочено към темата на мастеркласа – „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени”.

GLOBAL AESTHETICS ЛАЗЕРНА АКАДЕМИЯ

В края на ноември 2017 г. се проведе уникалната по рода си Лазерна академия, посветена на работата с лазерни системи FOTONA. Престижният двудневен научен форум, организиран от компанията Global Aesthetics премина при голям интерес и събра на едно място специалисти в областта на естетиката, гинекологията и стоматологията, които се запознаха с най-новите тенденции в лазерните процедури за младост и красота. Във форума взеха участие утвърдени чуждестранни и наши лектори, работещи със световно признатите лазерни системи FOTONA, гарантиращи качество, прецизност и висока ефективност на процедурите.