В началото на ноември сп. Beauty Woman организира поредния специализиран мастерклас за козметици от цялата страна. В изложението взеха участие представители на компанията Pollogen, която е част от Luminis. Представени бяхя иновативният апарат OxyGeneо, както и други авангардни уреди на марката, незаменим помощник в работата на бюти терапевта.

Апаратът OxyGeneо е с 4 в 1 функции, съчетавайки радиочестота, пилинг на кожата, подхранване със серум, който съдържа витамини, и оксидиране. Процедурата, която отличава апарата от всички останали, е оксидирането на кожата с кислород, който се издърпва отвътре навън, за разлика от повечето апарати, при които това се случва отвън навътре.  

Друг апарат, който бе представен по време на мастеркласа е HIFU на бранда SonoQueen. Апаратът предлага много популярната в момента процeдура неоперативен лифтинг. Високоинтензивният фокусиран ултразвук достига дермата и SMAS (повърхностен мускулен апоневротичен слой) и предизвиква загряване до температура 60-70°С, в резултат на което настъпва частична коагулация на колагеновите и еластиновите нишки и стимулиране производството на нов колаген. Видимите резултати настъпват след 40-60 дни – кожата изглежда по-млада и голяма част от бръчките са изгладени.

Изключително решение за пилинг е апаратът за микродермабразио с диамантена глава Еcopeel. Уредът се отличава с това, че комбинира диамантени кристали с мощна помпа от 880 mbar и силициеви микрокристали, които допълнително се нагряват до 45°С и стимулират производството на колаген в кожата.

По време на практическата част от мастеркласа бе демонстриран апаратът за криолиполиза ECOCRYO. Само след една процедура резултатите показват, че 20–30% от мастните клетки са унищожени невъзвратимо. Процедурата е много приятна и има предимството, че е напълно безболезнена в сравнение с другите апарати за криолиполиза, присъстващи в момента на нашия пазар. Времетраенето на процедурата е един час.

 За контакти: 

"ИНТЕРНЕШЪНЪЛ МЕДИКЪЛ ДИСТРИБЮШЪН" ЕООД

Адрес: гр. София, 1303, ул." Антим I " бл.2, ап.62

М-Тел.: + 359 (0) 888 130666, Е-mail: info@imd-bg.comwww.imd-bg.com

Свързани статии