В сърцето на София, в най-оживената част на града, отвори врати най-новото бижу в бюти индустрията – Inspire beauty center. Любовта към работата, стремежът за развитие и доверието на клиентите мотивираха доказани професионалисти да обединят силите си и да създадат Inspire – вдъхновение за красота и добро настроение. Уютна обстановка, голям набор от медико-естетични процедури, маникюр и педикюр – всичко това ще намерите в Inspire beauty center.

Екипът се състои от сертифицирани и  висококвалифицирани специалисти с богат опит и "в крак" с най-актуалните тенденции. Веднъж посетите ли центъра, ще останете запленени от топлото посрещане и индивидуалния подход към всеки клиент. Екипът държи на здравето и красотата на своите клиенти, затова работи с най-иновативни апарати:

• ProFacial – аквапилинг със специални многокомпонентни разтвори.

• Amia med revive – медицинско изделие с клиничен микронидлинг.

• JetClear – Jetpeel /Jetspray – кислороден пилинг и кислороден спрей.

В Inspire beauty center се работи с висок клас медицинска козметика: FORLLE’D, CASMARA, ENERPEEL, PQAGE, PRINCESS, SKINTECH, TEOXANE и др., както и с водещи марки в Nail Art Desing: Luxio, Gelish - polygel, Bluesky, OPI, SNB, Morgan Taylor и козметика за ръце и крака.

 

Обстановката е семпла и приятна. Изчистеният дизайн, нежните цветове и обзавеждането са идея на екипа и подчертават стила и начина им на работа.

Макар и отворен скоро Inspire beauty center се радва на завиден интерес. Ако сме събудили интереса ви, заповядайте в Inspire beauty center!

Насладете се на предлаганите услуги с най-високо качество, а екипът ще се погрижи да си тръгнете доволни и усмихнати.

Екипът на Inspire beauty center:

Асибе Лозева - медицински козметик

Маникюристи и педикюристи:

Кристинна Гатова

Илияна Антова

Дани Михайлова

 

За контакти:

гр. София,

ул. Хан Аспарух 37

тел: 0896725745

Facebook: Inspire beauty center 

/ by

Свързани статии