Най-безопасният, актуален и ефикасен апарат за премахване на целулита, редуциране на мастните депа и оформяне на тялото е вече и в студио за красота „Арлет“. Разговаряме с г-жа Красимира Янева за избора й на този авангарден апарат, както и за проблемите, които успешно се решават с помощта му.

Защо избрахте апарата EndoSpheres Therapy?
Дълги години предлагам антицелулитни процедури и имам много доволни клиенти, тъй като изготвяните от мен индивидуални програми включват ръчен масаж комбиниран с различни апаратни методи. В първия момент след закупуването на EndoSpheres Therapy бях доста резервирана, поради факта, че компресивната микровибрация, която се извършва с този апарат, е иновативна технология и няма нищо общо с досегашните уреди, базирани на действието на вакуума. Накрайникът на EndoSpheres Therapy разполага с 55 силиконови антиалергични микросфери, разположени във вид на пчелна пита, които се въртят едновременно, упражняват компресия върху тъканите, подобряват лимфотока и кръвообращението. Технологията много ме впечатли и реших да опитам. В деня на отворените врати, когато видях първите резултати при клиентите, реших, че това е моят уред. Дълбокотъканният масаж, извършван от EndoSpheres Therapy не може да бъде постигнат и от най-добре подготвения масажист. Апаратът е медицински и с помощта му могат да се лекуват спортни травми, болки в гърба и мускулите и други проблеми. Освен това ефикасно моделира тялото както при жени, така и при мъже. Разбира се, процедурите с EndoSpheres Therapy трябва да са съчетани и с балансиран хранителен режим, но с помощта на уреда се постигат категорични резултати и клиентите са изключително доволни. Необходим е курс от 12 процедури, но само след 3-4 терапии ефектът е видим. Също така резултатът е дълготраен – след курса е достатъчна една поддържаща процедура в месеца, което трудно се постига при ръчните антицелулитни масажи.

Кои зони на тялото се третират с EndoSpheres Therapy?
С апарата могат да се третират всички зони, засегнати от целулит, цяло тяло, както и ръце. Важно е да отбележа, че по принцип ръцете много трудно се повлияват, но след 4-5 процедури вече се вижда стягане на отпуснатата кожа. Антицелулитният масаж се прилага върху засегнатите зони – бедра, дупе, горна част на ръце, корем и паласки. За релакс може да се третира само горната или долната част на тялото. Разбира се, има и процедура за цяло тяло, която е предпочитана от клиенти с болки в гърба. 


Съчетават ли се процедурите с EndoSpheres Therapy с други терапии?
Тъй като EndoSpheres Therapy може да се прилага веднъж на 72 часа, т.е. 2 пъти в седмицата, смятам, че при клиенти с напреднал стадий на целулит трябва да се прилага ръчен масаж между процедурите с апарата за подобряване на крайния резултат. EndoSpheres Therapy повишава кръвообращението, ускорява лимфотока и въздейства в дълбочина на тъканите, а ръчният масаж усилва тези ефекти и помага за изхвърляне на токсините от тялото. Апаратът работи на механичен принцип и процедурите с него са подходящи и при клиенти с венозна недостатъчност, застойни явления в тялото, болеви синдроми и други сериозни проблеми. 

За контакти:
Студио за красота Арлет
София, ул. Г.С. Раковски 49
тел.: 0899 018 807, 0890 508 144
www.arlet-k.com

 

Свързани статии