Съвременната работеща жена не разполага с достатъчно време за разточителни и глезещи терапии, което налага и нов подход на салоните за красота, а именно - комбиниране на предлаганите процедури. С помощта на комбинираните терапии ефикасно се отстраняват пигментни петна и белези, лекува се акне, редуцират се тъмни кръгове и торбички под очите, премахва се двойна брадичка, осигурява се лифтинг и стягане на кожата, решават се и проблемите с целулит и локални мастни натрупвания. модерната апаратура базирана на високи технологии дава възможност за съчетаване на терапии с оглед постигането на по-бързи, ефикасни и дълготрайни резултати. представяме ви примерни комбинирани терапии, които спестяват ценно време на клиента в забързаното ежедневие.

200x128_res_dreamstime_xxl_105193492.jpg

Дермабразио + кислородна терапия 
През зимния сезон се комбинира дермабразио с кислородна терапия. Ефектът е много добър, защото с помощта на първата процедура се отстранява повърхностния слой мъртви клетки, изравнява се тена, възвръща се свежестта и сияйния вид на кожата на лицето. Благодарение на чистия кислород, последващата терапия повишава имунитета, редуцира пигментните петна, изглажда фините линии и бръчици. Резултатът е бърз и дълготраен, а цялата комбинирана терапия трае половин час. 

200x133_res_dreamstime_xxl_75483271.jpg

Wish Pro + кислородна терапия 
+ Venus Legacy
Процедурите за хидратация, например с Wish Pro, се съчетават отлично с кислородна терапия, която увеличава транспорта на кислород дълбоко в клетките, стимулира микроциркулацията, засилва клетъчното дишане и подобрява регенеративните процеси. Когато тези две терапии се комбинират и с процедура с иновативния апарат Venus Legacy, ефектът е много по-силен и бърз, тъй като въздействието на радиочестотата върху добре хидратирана кожа осигурява ненадминати резултати. 

200x133_res_1_c8d436de0f71b06cfb8bddcb1743f4f7.jpg

Водно дермабразио + мануално почистване + кислородна мезотерапия
Водното дермабразио с вакуум и подходящия серум в зависимост от проблемите на кожата се съчетава отлично с мануално почистване, когато трябва да се отстранят по-дълбоко разположени комедони. За финал на процедурата може да се използва кислороден спрей или кислородна терапия, която подсилва ефекта и гарантира постигане на отлични резултати. Кожата е чиста, свежа и с равномерен сияен тен.

200x133_res_dreamstime_xxl_81497940.jpg

Антицелулитен масаж + пресотерапия
Съчетаването на антицелулитен масаж с пресотерапия също е много добра комбинация. Ръчният антицелулитен масаж, който се извършва със специфични похвати подобрява работата на лимфната система и спомага за ефикасно „разбиване“ на целулитните натрупвания, а пресотерапията активира потока на лимфата през лимфните пътища в тялото, стимулира кръвообращението, което води до по-добро насищане с кислород както на третираните зони, така и на целия организъм. 

Свързани статии