Една от фирмите изложители по време на мастеркласа „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени”, организиран от сп. Beauty Woman бе „Козметикс Про” ООД. Фирмата е официален представител за България на полската професионална козметика Bandi Professional.

Продуктите на марката силно застъпват третирането на кожните проблеми, върху които бе поставен фокусът на мастеркласа и напълно отговарят на всички препоръки, дадени от дерматолозите във връзка с тези кожни състояния по време на лекционната част.

Сред новите продукти, които Bandi Professional предлага в момента, е медицинската серия ANTI ROUGE, базирана на полихидрокси киселини, витамин К и рутин. Тази нова терапия се препоръчва при розацея и чупливи капиляри, тъй като тези две състояния са свързани. Ефект се наблюдава веднага след първата процедура благодарение на силните активни съставки, специално разработени за чувствителна кожа.

В допълнение към професионалната грижа марката предлага и продукти за домашна употреба, представена основно от кремове със зелен цвят. Те съдържат зелени пигменти, които матират червенината и имат терапевтично действие. В асортимента на Bandi Professional влизат и други кремове, серуми и трансперантна пудра, която заличава несъвършенствата на повърхността, но същевременно и лекува състоянието в дълбочина. Ефектът е моментален при приложение както на процедурите, така и на продуктите за домашна грижа.

По време на практическата част от мастеркласа на сп. Beauty Woman представителите на марката демонстрираха професионална процедура за контролиране на зачервена и реактивна кожа и показаха високата ефективност на прилаганите продукти. 

Свързани статии