В изложението по време на мастеркласа на сп. Beauty Woman на тема „Розацея, купероза, разширени капиляри и вени” се включиха представители на JMF Cosmetics. Италианската марка е специализирана в производство на пилинг козметика за лице и тяло. Всички киселини, които нашето тяло произвежда, с течение на времето биват консумирани и трябва да се набавят отвън. Фирмата разработва пилинги и терапии изцяло от природни киселини. От компанията наричат терапиите си още „гимнастика за кожата”, защото те помагат на кожата да се саморегенерира.

JMF Cosmetics предлага две линии за лице, които включват терапии с комбинации от киселини в различно процентно съдържание с ниско pH и терапии с монокиселини. Няма ограничение във възрастта за използване на продуктите, които имат много добър лечебен ефект както за акнеична кожа на тийнейджъри на възраст 13+, така и за поддържане на зряла кожа дори до 90-годишна възраст. Терапиите за тяло на JMF Cosmetics са регенериращи, възстановяващи и подхранващи, както и терапии с лечебен ефект.

През последните 10 години марката е в топ 10 на козметичните брандове в Италия. Предлага се на българския пазар от около една година. Най-новото в асортимента на бранда е терапията Oxy Lifting – пилинг и същевременно лифтинг, в частност за проблемна кожа с изключителна чувствителност, с хормонални зачервявания, розацея и купероза, както и наличие на видими капиляри. Резултатът от използването на продуктите е видим веднага, а препоръчителният пакет от терапии е 3 в рамките на месец и половина и поддържащи терапии след този период.

За контакти: Facebook: Jmf Bulgaria, www.jmf-cosmetics.it, bgcommerciale@jmf-cosmetics.it

тел.: 00359 893 464 025, 00359 899 581 637, 00359 882 342 333

JMF Cosmetics ще присъстват и по време на Симпозиум Beauty Woman на 24 и 25 МАРТ 2018 г. в хотел Рамада, организират от сп. Beauty woman

Свързани статии