Иновативен подход, уникални технологии и ефективни уреди за отслабване и извайване на перфектна фигура, отлично подготвени специалисти, които ще ви посрещнат с усмивка, ще ви консултират и внимателно ще изготвят вашата индивидуална програма за тренировка с най-подходящите уреди, за да оформите мечтаното тяло – всичко това ви очаква във фитнес клуб Body Light. Разговаряме с Жанна Владимировна, собственик и управител на Body Light за най-ефективните програми, които гарантират красива и стройна фигура.

300x199_res__DSC6253.JPG

Г-жо Владимировна, защо да изберем фитнес клуб Body Light и каква е вашата тайна на успеха? Body Light е фитнес клуб специално за жени, с модерна и иновативна концепция, която гарантира загуба на излишните килограми, стягане на мускулатурата и оформяне на тялото, без големи усилия и за доста кратко време. Само за 8 месеца над хиляда жени се възползваха от услугите, които предлагаме и станаха наши редовни клиентки. Тайната на нашия успех са добре обучените специалисти с индивидуален подход и внимание към всяка клиентка, ефективните тренировки и иновативните технологии.

200x133_res__DSC6099.JPG200x133_res__DSC6115.JPG200x133_res__DSC6215.JPG200x133_res__DSC6140.JPG200x133_res__DSC6171.JPG

Body Light е много повече от фитнес клуб, той е цялостен комплекс от услуги за стройна фигура, здраве и красота. Не е нужно да губите време, пътувайки между фитнес залата и салона за красота, защото всичко необходимо за вашата визия е събрано на едно място. В Body Light ще откриете най-добрите треньори и уреди за тренировка, а самите тренировки винаги са приятни, ефективни и безопасни. Предлагаме процедури-тренировки за всяка възраст, като програмата се изготвя строго индивидуално в зависимост от проблемите на клиентката. Специалистите ни са винаги на ваше разположение за съвет, консултация и обсъждане на постигнатите резултати. 
При нас се извършва и фитнес диагностика, защото оценката на физическото състояние и установяването на проблемните зони е гаранция за бъдещ успех. С помощта на специална система се определя мускулната маса, мазнините и водния баланс в организма, също така нивото на издръжливост и други важни показатели. Резултатите на всяка клиентка се записват и наблюдават и ако е необходимо, програмата й винаги може да се коригира.
Нашият фитнес клуб разполага с най-модерните и ефективни фитнес уреди и иновативни апарати от Германия, САЩ, Русия и Китай, които ще ви помогнат в борбата с излишните килограми и оформянето на тялото без големи усилия и за доста кратък период от време.

150x226_res__DSC6124.JPG150x226_res__DSC6158.JPG150x226_res__DSC6151.JPG

Коя е вашата най-любима комбинирана програма и бихте ли споделили как съчетавате различните уреди с оглед постигане на успешни резултати? 
Най-любимата ми комбинирана програма включва Body Roll, миостимулация, фитобъчва и като последна стъпка пресотерапия. Невероятно приятна, релаксираща и същевременно ефективна комбинация, която гарантира отлични резултати. Дългогодишният ми опит показва, че Body Roll осигурява наистина впечатляващ резултат – наша клиентка само с помощта на този уред успя да свали 10 килограма, като не спазваше диета, а просто се придържаше към балансиран хранителен режим. Важно е да подчертая, че когато клиентката е с много излишни килограми, кардио тренировките на пътека, с вело- и кростренажор не са подходящи, заради прекомерното натоварване на сърцето и ставите. В тези случаи, както и когато жената няма никаква физическа подготовка започваме програмата с Body Roll. Например друга наша клиентка, която никога не беше спортувала, в началото на програмата издържаше едва 2 минути на пътеката. Започнахме с тези 2 минути кардио тренировка, като включихме Body Roll, миостимулация и пресотерапия. Днес тя издържа 25 минути на пътеката и свали 8 килограма. Резултатите и при двете клиентки бяха постигнати в рамките на 3-4 месеца, но постепенното сваляне на излишните килограми и стягането на мускулатурата гарантира наистина трайно оформяне на тялото. Друг интересен случай е на клиентка, която имаше излишни мастни натрупвания само в областта на ханша и талията – едни от най-трудните за повлияване проблемни зони. Благодарение на комбинираната програма, тя успя да намали обиколката на ханша си с 16 см в рамките на 3 месеца.
Във всяка програма включваме Body Roll – немска технология, която позволява раздвижване на цялото тяло, като за начинаещи тренировката е 30 минути, а за напреднали – 45 или 60 минути. Body Roll стимулира метаболизма, помага за отслабване и ефикасно отстранява целулита. Освен това гарантира стягане на кожата. При нито една наша клиентка не сме наблюдавали отпускане на кожата след сваляне на излишните килограми. Отлични резултати постигаме и за възстановяване на фигурата след бременност и раждане.
Успях да открия перфектната комбинация за отслабване, стягане на мускулатурата, премахване на целулита и оформяне на естествено красива женска фигура. 

Цялото интервю може да прочете в брой 61 на сп. Beauty Woman

Свързани статии