Ели Хинчева–Иванова, магистър по маркетинг, консултант съвместно със съпруга си по национални и международни проекти в сферата на SPA & Beauty мениджмънт от 2000 г. През 2009 г. създават собствена верига елитни SPA & Beauty центрове по Южното Черноморие и Банско, а през 2014 г. допълват портфолиото на ЕЛИ ЕСТЕТИКА с високотехнологични естетични процедури със световен рейтинг в бюти индустрията. В началото на 2015 г. отварят най-новия от центровете в сърцето на Бургас. ЕЛИ ЕСТЕТИКА е един от двата български салона на световния локатор на сертифицираните салони за неинвазивен микрофокусиран ултразвуков SMAS лифтинг с FDA сертификат и диамант за автентичност.

ЕЛИ ЕСТЕТИКА е първият Venus Legacy център в Бургас. Защо избрахте именно Venus Legacy сред огромното разнообразие на естетична апаратура, която в момента се предлага у нас?
Да, ЕЛИ ЕСТЕТИКА е първият и единствен Venus Legacy Център в Бургас и ние сме много горди с това, защото с тази иновативна технология даваме реални и резултатни решения на най-разпространените естетични проблеми – целулит, мастни натрупвания и отпусната кожа. Защо тези 3 проблема са отчайващо упорити и до скоро считани за почти непреодолими – ето данни на световната статистика:

ЦЕЛУЛИТ: Появява се при над 90% от полово зрелите жени (дори и мъжете не са застраховани) и е обусловен от ред фактори, свързани с начин на живот и хранене, наследственост, хормонални нарушения, васкуларни и лимфатични промени, вредни навици, стрес и още, и още...
МАСТНИ НАТРУПВАНИЯ: 91% от жените са недоволни от очертанията на ханша и бедрата си, а 77%  от обиколката на талията. Към официалната „дамска” статистика следва да добавим и нарастващата критичност на съвременния мъж към външния му вид, за да заключим, че желанието за намаляването на обиколките терзае почти всеки човек.

ОТПУСНАТА КОЖА: След 20-годишна възраст производството на колаген в дермата намалява с по 1% всяка година, колагеновите и еластинови влакна стават по-разхлабени и рехави, а това води до отпускане на кожата и образуване на бръчки. При настъпване на менопаузата и поради намаляване нивото на естрогена, кожата започва да губи по 2,1% колаген и 1,13% плътност годишно.
Пазарът на естетична апаратура е пренаситен с предложения, които ни уверяват, че постигат чудеса, но в голям процент от случаите тези суперлативни оферти не са подкрепени нито със сериозни научни иновации и патенти, нито с клинично тествани и доказани резултати за безопасност и ефикасност. Сертификатът FDA е с най-голяма тежест в естетичната медицина, защото за разлика от европейския сертификат СЕ, той е не само гаранция за безопасност и здраве, но и за доказано (чрез биопсии) КАЧЕСТВО НА РЕЗУЛТАТИТЕ. 

В ЕЛИ ЕСТЕТИКА сме максималисти и избираме само истински работещите технологии, а Venus Legacy отговори на всички наши критерии – ЕДИНСТВЕН медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулит, мазнини и отпусната кожа (тяло, лице, шия), ЕДИНСТВЕН в света патентован 4D™ накрайник, съчетаващ технологиите на мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращи магнитни полета (PEMF), регулирана импулсна сукция и вграден термометър за постоянен анализ на работната температура. И резултати – клинично доказани, неопровержими и проследими! 


Бихте ли споделили вашите впечатления от работата си с Venus Legacy и какви резултати наблюдавате при клиентите? 
Стартирахме работата с Venus Legacy в началото на 2017 г. и резултатите, които постигнахме са ненадминати в сравнение с други неинвазивни процедури, претендиращи, че успешно третират целулит, мазнини и отпусната кожа. И нищо чудно, че е така, защото само в този апарат има 3 изпитани от десетилетия технологии в медицината, които за първи път работят в синергия. Вашите читатели могат да научат как и защо процедурите с Venus Legacy задействат едновременно и мощно процесите на 
ангиогенеза (производство на нови кръвоносни съдове), биостимулация на фибробластите, липолиза и синтез на нов колаген на нашия сайт http://estetika-burgas.com/venus-legacy.html - там са фактите и теорията. А по-хубаво от всичко е, когато практиката напълно я докаже – при над 90% от нашите клиенти, подложили се на Venus Legacy процедури ТЯЛО имахме резултати дори над очакваните – намаляване на размера на дрехите с 2 до 3 размера, съществено редуциране до пълно изчезване на „целулитни трапчинки”, отглеждани от няколко десетилетия, изключително подобряване на релефа и тонуса на кожата, включително и при клиентки над 55 години. Почти всички, на които проведохме курсове процедури за намаляване на обиколките в зоните корем и паласки или седалище (най-често „разкрасените” със стрии) получиха като бонус и съществено заличаване на стриите, въпреки че тази индикация дори не е сред приоритетните на апарата. 
Резултатите, които постигаме с Venus Legacy в зоните ЛИЦЕ, ШИЯ и ДЕКОЛТЕ са дори по-категорични, без изключение при ВСЕКИ клиент се наблюдава качествено тонизиране и лифтиране на кожата; видимо повдигане в периорбиталната зона; оформяне на контура и редуциране до пълно изчезване на двойна брадичка; изглаждане, а при по-плитки бръчки и пълното им заличаване. Възстановителните и регенеративни свойства на пулсиращите електромагнитни полета, комбинирани с мощта на мултиполярната радиочестота дават несравними резултати.


Какъв е вашият протокол на работа с Venus Legacy и какво препоръчвате на клиентите с оглед постигането на по-бързи резултати?
Стилът на работа е това, което ни откроява, нашата запазена марка – разбираме и обичаме това, което правим, подхождаме индивидуално и с респект към всеки конкретен естетичен казус. Имаме 18 години национален и международен опит в бюти бранша, но не спираме да се усъвършенстваме и обучаваме, да избираме само сертифицирана апаратура от най-висок клас, да оптимизираме протоколите на работа, за да постигнем мечтаната от нашите клиенти промяна. Как на практика се случва това? Консултацията с нашия сертифициран експерт, заснемането на желаните за третиране зони, обсъждането на факторите, обуславящи моментното състояние са задължително начало по пътя към успеха. Следва изготвяне на индивидуална програма за броя и времетраенето на процедурите съобразно степента на проблема и големината на зоната за обработване. По правило една зона е с размер А4 и се третира 30 минути. По преценка на експерта и според размера на обработваната площ една процедура може да продължи до 60 или 90 минути. Съветваме клиентите си да бъдат активни, да се хранят балансирано и да пият вода, за да помогнат на организма по-бързо да изхвърли освободените с процедурите мастни киселини. За наша радост, почти всички следват усърдно съветите ни, включително и препоръките за поддържащи процедури веднъж на 1–2 месеца и се радват на реални и трайни резултати.


Салон ЕЛИ ЕСТЕТИКА разполага и с апарата Venus Viva. Какво отличава Venus Viva от останалите подобни апарати на нашия пазар?
Така е, Venus Viva е най-новото бижу в колекцията ни. Създадохме си традиция – нова година, нов Venus апарат! Но технологиите на канадската компания в момента задават златния стандарт в естетичната медицина, а както подчертах, в ЕЛИ ЕСТЕТИКА сме безкомпромисни в избора си. Искахме да добавим възможно най-безопасната и ефикасна рисърфейсинг технология, за да предложим надеждно оръжие в борбата с несъвършенства като белези от акне и хирургия, неравна текстура, бръчки, широки пори, пигментации и стрии. Решението се оказа лесно – Venus Viva, защото е единственият нанофракционен радиочестотен апарат с FDA сертификат и с най-кратко възстановяване (24 до 48 часа) непостижимо от всички останали по-агресивни, рискови, болезнени и фотозависими технологии до момента. Благодарение на интелигентния скенер, с който само Venus Viva разполага, можем да контролираме дълбочината на проникване и дължината на импулса, да регулираме степента на аблация и коагулация според третираната зона и проблем/и, и така да персонализираме процеса – опция от ключово значение, която останалите апарати в този клас не предлагат. И още нещо съществено – контролираните термощети са напълно равномерно разпределени, а редуването им със здрави участъци потенцира качествено регенерацията. 


Какви естетични проблеми се решават с помощта на Venus Viva и какви са впечатленията на вашите клиенти от процедурите с този апарат?
Нашата Venus Viva вече втори месец „изпарява” широк спектър от недостатъци и резултатите от проведените процедури са категорично подобрение. Тъй като пълният курс процедури е 3 до 4, провеждани през минимум 30 дни, очакваме първите крайни резултати след известно време, но това, което проследяваме дори и сега е изключително – по-избистрен и качествен тургур, видимо свиване до изчезване на пори и белези от акне, заличени фини линии, пигментации изсветлели с над 50%, видимо изпъване на лицето, повдигане на вежди, отваряне на очите. Няколко клиентки споделиха, че не помнят някога да са имали такава кожа, а към тях добавям и моя личен възторг от първата ми Venus Viva процедура. Така че нямаше как да направим по-добър избор за качествено и щадящо обновяване и ремоделиране на кожата.


И не на последно място – защо избрахте Venus Concept за партньор? С какво ви спечели компанията?
Venus Concept ни спечелиха със своята компетентност и професионализъм и защото са доверен партньор в пълния смисъл на думата. Компанията предоставя цялата необходима информационна, логистична и маркетингова подкрепа, която да гарантира успешния старт на работа с всеки Venus апарат. Редовно организираните конференции и семинари с лектори-експерти от световна величина ни дават възможност да сме в крак с най-иновативното в света на естетичната медицина и технологии. 

За контакти: ЕЛИ ЕСТЕТИКА, 
гр. Бургас, ул. Трайко Китанчев 26
тел. 0879 521 212
www.estetika-burgas.com

Свързани статии