Мастерклас Anti-age 2017

На 18 юни 2017 г. в хотел Рамада се проведе специализиран мастерклас Anti-age, посветен на борбата с белезите на стареене и най-новите тенденции, насочени не само към решаване на естетичните проблеми, но и към запазване качеството на живот с напредване на възрастта. Мастеркласът бе организиран от сп. Beauty Woman и протече в 2 части – теоретична и практическа. В теоретичната част бяха разгледани различните аспекти на остаряването и съвременните методи за въздействие и превенция на този процес. Практическата част даде възможност на козметиците да вземат участие в демонстрациите на най-новите антиейджинг терапии, разработени от водещи брандове в областта на козметологията и естетиката.

Специализиран курс за дерматолози ТРИХОЛОГИЯ

На 31 март 2017 г. в Бест Уестърн Плюс Сити хотел, София се проведе първата част от специализирания курс за дерматолози ТРИХОЛОГИЯ, организиран от Дерматологична клиника „София“ и с любезната подкрепа на „Околаб“ ЕООД. Г-жа Ваня Петкова от „Околаб“ приветства участниците и сподели, че първият обучителен модул поставя началото на серия от надграждащи курсове под надслова „Растем заедно“, а д-р Росица Денчева откри първия специализиран курс за дерматолози и представи лекторите д-р Ани Цветанова и д-р Ивайло Петров.

Трети дерматокозметичен симпозиум Beauty Woman

За трета поредна година в София, хотел „Рамада“, се проведе най-голямото и единствено по рода си събитие у нас - Дерматокозметичният симпозиум Beauty Woman, което среща козметици с дерматолози в името на една обща мисия ЗДРАВЕ И КРАСОТА. Събитието премина при изключително голям интерес от страна на утвърдени специалисти в бюти бранша.

Работен семинар BANDI PROFESSIONAL

На 23 януари 2017 г. в хотел Вега - София се състоя семинар за работа с продуктите на полската професионална козметика BANDI PROFESSIONAL, организиран от фирма “Козметикс Про” ООД, официален представител на марката за България. На 23 януари 2017 г. в хотел Вега - София се състоя семинар за работа с продуктите на полската професионална козметика BANDI PROFESSIONAL, организиран от фирма “Козметикс Про” ООД, официален представител на марката за България.

Семинар на испанската професионална марка ATACHE

На 27 февруари 2017 г. в София се проведе семинар на испанската професионална козметика ATACHE, организиран от фирма Марвена ООД – официален представител на марката за България. Специален гост бе Мария Хосе Бордера Рохас, международен тренер на ATACHE, която официално представи най-новата терапия на ATACHE LIFT THERAPY PROGRAM – интензивна програма с мощен лифтинг ефект за лице и шия, както и ефективната антицелулитната програма CELLU-ATTACK, която с ексклузивната си комбинация на активни съставки от ново поколение осигурява стимулиране на лимфния дренаж и премахване на целулита.

Акне - патогенеза, клинична картина, лечение.

На 16 октомври 2016 г. в хотел Рамада, София се проведе MASTER CLASS АКНЕ, организиран от сп. Beauty Woman и www.saloni.bg. Събитието събра над 130 козметици от цяла България, които се запознаха с последните тенденции в лечението на акне, представени от утвърдени специалисти дерматолози. Фирмите партньори на сп. Beauty Woman имаха възможност по време на паузите да представят своите най-нови продукти, апаратура и професионални терапии за третиране на акне.

Презентации Проблемен скалп

На 13 ноември 2016 г. в столичния хотел „Рамада“ се проведе първият по рода си симпозиум за фризьори на тема „Проблемен скалп“, организиран от сп. Beauty Woman и www.saloni.bg. На събитието присъстваха професионалисти от цяла България, желаещи да обогатят и разширят познанията си, да се запознаят с най-новите тенденции в лечението и профилактиката на различни заболявания на скалпа, за да могат да предоставят правилни и адекватни съвети на своите клиенти. Симпозиумът премина при засилен интерес и даде отговори на на актуални въпроси и проблеми, с които фризьорите ежедневно се сблъскват в своята практика.