Нов подход на салона за красота

Съвременната работеща жена не разполага с достатъчно време за разточителни и глезещи терапии, което налага и нов подход на салоните за красота, а именно - комбиниране на предлаганите процедури. С помощта на комбинираните терапии ефикасно се отстраняват пигментни петна и белези, лекува се акне, редуцират се тъмни кръгове и торбички под очите, премахва се двойна брадичка, осигурява се лифтинг и стягане на кожата, решават се и проблемите с целулит и локални мастни натрупвания. модерната апаратура базирана на високи технологии дава възможност за съчетаване на терапии с оглед постигането на по-бързи, ефикасни и дълготрайни резултати. представяме ви примерни комбинирани терапии, които спестяват ценно време на клиента в забързаното ежедневие.

LycoGel дишащ камуфлаж – перфектна грижа за раздразнена и проблемна кожа

В днешно време има много различни процедури и апарати, с които помагаме на кожата си да изглежда по-свежа и млада. Някои от тях причиняват временен дискомфорт и зачервяване. LycoGel е холандски продукт, разработен за употреба веднага след процедура. Той прикрива несъвършенствата и успокоява кожата. Постигането на изящна кожа вече е възможно, независимо дали след процедура или в ежедневието.

PHYTOMER морска антицелулитна терапия

Иновативна терапия за тяло, която предлага интегрален естетически подход чрез комбиниране на три основни действия в един и същ протокол: отслабване, детоксикиране, стягане и видимо подобряване качеството на кожата.

SKEYNDOR терапия за околоочен контур с хиалуронова киселина

Козмецевтична грижа за нежната зона на околоочния контур и миглите в професионални и домашни условия, която дава цялостно решение на всички проблеми асоциирани с околоочния контур, като същевременно подхранва и заздравява миглите.

Подмладяваща терапия за всеки тип кожa Medik8 Ageing Defying Facial

Иновативната терапия на Medik8 гарантира лифтинг ефект, изглажда фините линии и бръчките и разкрива младежкия вид на кожата. Прилаганите продукти съдържат комбинация от мощни активни съставки с клинично доказано действие и новаторски технологии за незабавен антиейджинг ефект.

Чувствителна и склонна към зачервяване кожа

Терапия, която овлажнява епидермиса, подобрява еластичността, успокоява и намалява зачервяването на кожата. В процедурата се използват продукти, обогатени с витамин C, витамин K и тепренон за укрепване и запечатване на спукани капиляри, успокояване на възпалението и намаляване на риска от еритематозни кожни реакции. Препоръчва се за свръхчувствителна кожа с видими капиляри, както и склонна към зачервяване и възпаление кожа.

Редуциране на бръчки и видимо подмладяване

Специално за сп. Beauty Woman г-жа Тодорова представи терапията SKINJEXION на Ericson Laboratoire – истинска козметична алтернатива на инжекциите с ботулинов токсин и дермални филъри. SKINJEXION е комбинация от 3 високотехнологични мощни anti-age съставки: антиоксидант Imudilin с ефект на „противоостаряваща ваксина” за забавяне образуването на бръчки, релаксиращ синаптичен комплекс SNAP-8, имитиращ действието на ботулиновия токсин за тяхното изглаждане и високомолекулна хиалуронова киселина за запълването им.

OLOS PRO AGE ЛИФТ ТЕРАПИЯ

Въздушно усещане за вечна пролет, истинско пробуждане за кожата на лицето. Първата професионална терапия - щит срещу замърсяването на атмосферата и вредното въздействие на обкръжаващата среда и лъченията. За по-млада, по-плътна и гладка кожа. Иновативна формула с озонирано арганово масло и цветове от минзухар.

Интензивна хидратираща терапия HYDRA3Ha

Специално формулирана високоефективна терапия за лице, която отговаря на нуждите на всички типове кожа от хидратация, свързана с климатични промени, фото- и биологично стареене, както и след дермо-естетични процедури.