На 23 юли 2017 г. в столичния хотел Сити Авеню се състоя вторият семинар на руската компания VERTERA, лидер в производството на високоефективни продукти, съчетаващи натурални компоненти и иновативни технологии, които помагат за съхраняване на здравето и красотата за дълги години. VERTERA произвежда продукти за здравословно хранене, козметика на основата на морски водорасли, органична продукция за грижа за лицето и тялото. Специални гости бяха д-р Ирина Сластина и Анна Царненко от компания VERTERA. Семинарът бе воден от Стефан Букреев, кинезитерапевт в студио за красота Dupissima и управител на „Тера Органик България“ - официален вносител на продуктите на VERTERA за България.

Анна Царненко представи компанията VERTERA, като акцентира върху екологичната безопасност на продуктите и високата им ефективност, потвърдена от многобройни клинични проучвания. Компанията разполага със собствена производствена база и научноизследователски отдел и е затворила цикъла на производство, което гарантира високо качество на продуктите за здраве и красота. През 2005 г. VERTERA първа в света създава уникална биотехнология, позволяваща да отдели комплекс активни природни съединения от клетката на морските водорасли ламинария. На нейната основа е получен гел, вещество, което великолепно се усвоява от организма. Гелът от ламинария е в основата на почти всички продукти VERTERA.

Д-р Ирина Сластина запозна аудиторията с продуктовите линии на VERTERA, обясни подробно действието и ползите за организма от приема на Vertera Gel (първият продукт на компанията) – клетъчен гел от морски водорасли ламинария. Клетъчният гел помага за пречистване и насищане на организма с важни микро- и макроелементи, витамини, аминокиселини и омега-ненаситени мастни киселини на клетъчно ниво. Продуктът спомага за детоксикацията на организма, решава проблема с дефицита на йод в организма, хармонизира работата на всички органи, стимулира тъканната регенерация, осигурява високи нива на енергия и подобрява общото състояние. Vertera Gel притежава всички сертификати и е подкрепен с многобройни клинични проучвания. Д-р Сластина подчерта необходимостта от детоксикация на вътрешната среда на тялото, защото 83% от токсините се натрупват в междуклетъчното пространство и трябва да бъдат изведени оттам. Vertera Gel, както и специално разработените чайове на VERTERA помагат за детоксикация на междуклетъчното пространство. Д-р Сластина разгледа и козметологичното направление, което в съчетание със здравословните диетични храни на компанията гарантира наистина блестящи резултати в поддържането на здрава и красива кожа и изваяно тяло. Тя обясни стъпките и представи изключителните резултати, които се постигат с козметична процедура с обвиване на тялото, а демонстрацията бе проведена от Стефан Букреев. Бяха измерени обиколките на талията, ханша, бедрата и ръцете на модела преди и след процедурата. Резултатите са наистина изключителни: само след една процедура се постигат –2 см от обиколките на тялото! След препоръчителния курс процедури (10-12) в съчетание с вътрешен прием на подходящите продукти VERTERA се постига мощен оздравителен и разкрасяващ ефект.
Д-р Сластина представи и процедура за лице, която гарантира невероятен лифтинг ефект, изглаждане на бръчиците и възвръщане свежестта и сияйността на кожата.

По време на семинара имаше и специална дегустация на продуктите за здравословно хранене на VERTERA. В момента у нас се предлагат Vertera Gel и Артропласт, като предстои лансиране и на други продукти на компанията VERTERA.

Свързани статии